Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastové dveře

Od: robinbart odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
potřeboval bych se zeptat, nedoviraji se mi dveře a tato páčka se uvolnila a nedostává se zpátky do původní polohy. A tím pádem nepasuje do zámku na druhých dveřích a dveře se nezavírají,musím vždy páčku vrátit manuálně úplně zpátky. Asi nějaká pružinka nebo tak.
Nevíte někdo prosím,jestli to můžu sám nějak pořešit, nebo je to na montéra?
Předem díky

Plastové dveře
Plastové dveře #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

2x

Moc nechápu Váš problém,ta páčka je pojistka kliky a pokud ji rukou dáte kolmo dolů odjistite kliku dveří,jinak ta páčka při otevřených dverích má být vyklopená a tím zajištuje kliku,Při zavírání páčka se opře o hliníkový díl na rámu a tím odjistí kliku a můžete dveře zavřít .Pokud jsem potřeboval náhradní díl na dveře ,okna tak jsem vyfotil poškozený díl a zaslal jsem fotku a popis problému do této firmy oknodily.cz/... a oni mi poslali náhradní díl,který jsem si sám namontoval.

hodnocení

0x

Úplně stejný dotaz je zde

poradte.cz/...

není náhodou též od Vás? Není třeba se tázat novým dotazem každých 10 minut...

No on ten starší dotaz je ale přes 2 roky starý. Pochybuju, že by tazatel od té doby držel otevřené okno ;).

Tak z5 *hi*. Nevšiml jsem si dnešního doplnění původní otázky z roku 2021.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]