Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zničil jsem už dost topurek a přemýšlím nad sekyrkou s umělou násadou . Je to spíše jen štípání třísek a větších polen na rozstipnuti
Velkou sekeru mám fiskars. Tedy asi něco malého za pár stovek( hecht, parkside atd.)
Jakou máte zkušenost. Nebo mám koupit znova topurko?
Velkou sekeru mám fiskars. Tedy asi něco malého za pár stovek( hecht, parkside atd.)
Jakou máte zkušenost. Nebo mám koupit znova topurko?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
0x
Levna sekerka z lidlu rozhodne nebude lepsi ani trvanlivejsi nez slusna normalni sekerka s kvalitnim topurkem. To vubec nechapu, jak je mozne znicit, musel bych se hodne snazit. Kupte kvalitni jasanove / bukove, spravne ho nasadte a musi hromadu let vydrzet..
jendad
Zničim ho úplně normálně. Letos nevydrzelo ani sezónu. Díra v sekere je tak blbá, že na to žádné topurko nepasuje a musím ho obrousit aspoň půl centimetru na průměru. Prostě tak malá topurka neprodavaji. Letos se topurko rozstiplo úplně napůl.
Jiné sekery jsou ok ( velké sekery). Proto přemýšlím o koupi.
Jiné sekery jsou ok ( velké sekery). Proto přemýšlím o koupi.
re4zon
Aha, tak jestli je to nejaka atypicka sekyrka, vysvetluje se to. Vsechny co jsem kdy mel mely normalni otvor na bezne topurko. V tom pripade bych se na to vykaslal a koupil dle vkusu malou fiskarsku nebo kvalitni klasickou sekerku. Hultafors je udajne na furt, sice jsem s ni stipal jen jednou, ale veril bych tomu.
111®
0x
Pokud sekyra vyhovuje kouoil bych topurko. Kupuji v uni v zahrade, v zekezarstvi jsou moc drazí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]