Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dá se koupit nějaká slušná míchačka nová, která mě nezruinuje a byl bych schopen s ní třeba s pomocí druhého člověka namíchat beton i na základy malého zahradního domku dejme tomu 3*4 m?
Byly mi doporučeny tyto:
vercajk-pardubice.cz/...>
Pak jsem našel ještě tuto:
Ta poslední je cenově nejvýš, ale přijde mi nej. Po bazarech jsem se díval, ale co se tam prodává zrovna důvěru nevzbuzuje. Opravdu slušných kousků tam je jen pár z druhé strany republiky.
Moja skusenost s takymi malymi miesackami na 230V : slaby motor, nezvladne jedno vrece cementu, nutne rozdelit na viac davok. Motor sa prehrieval, nastastie to malo vstavanu ochranu a vyplo sa to. Potom to vyzeralo ako v komedii, vedla miesacky postaveny ventilator, ktory to ofukoval, vtedy to vydrzalo dlhsie.
Skor odporucam pozicovnu a informovat sa, kolko betonu to zvladne na jeden sup. Motor radsej na 3f / 400V.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.