Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou míchačku, aby to mělo smysl?

Od: meridius* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, dá se koupit nějaká slušná míchačka nová, která mě nezruinuje a byl bych schopen s ní třeba s pomocí druhého člověka namíchat beton i na základy malého zahradního domku dejme tomu 3*4 m?

Byly mi doporučeny tyto:

vercajk-pardubice.cz/...>

Pak jsem našel ještě tuto:

elglobal.cz/...

Ta poslední je cenově nejvýš, ale přijde mi nej. Po bazarech jsem se díval, ale co se tam prodává zrovna důvěru nevzbuzuje. Opravdu slušných kousků tam je jen pár z druhé strany republiky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Šel bych jen do trifazove, nekupovat jednofázovou
Našel jsem na netu:
Nejlepší míchačky od českého výrobce jsou: Zámečnictví Deza Terst u Jihlavy a Hornet Ostrava. Mohu dát kontakty na tyto výrobce. Koukněte se na mé stránky, oprava Míchaček Liberec Neko Kromeříž. Nejlepší a nejspolehlivější výrobky jsou ale ze Slovenska. Mohu ale taky doporučit ty z Ostravy a z Terstě. Rád podám další info nebo poradím při výběru.

hodnocení

2x

Moja skusenost s takymi malymi miesackami na 230V : slaby motor, nezvladne jedno vrece cementu, nutne rozdelit na viac davok. Motor sa prehrieval, nastastie to malo vstavanu ochranu a vyplo sa to. Potom to vyzeralo ako v komedii, vedla miesacky postaveny ventilator, ktory to ofukoval, vtedy to vydrzalo dlhsie.

Skor odporucam pozicovnu a informovat sa, kolko betonu to zvladne na jeden sup. Motor radsej na 3f / 400V.

hodnocení

1x
Tu praci Vam udela kterakoliv michacka z Vasich odkazu. Mozna by michacka sla vypujcit ve stavebninach napr. Stavebniny DEK. Na jeden si vzali 200,-.
doplněno 02.05.23 09:36: Do michacky jsme dali 2-3 pytle betonu po 30kg, michacka na 230V se nezahrivala, vse stihalo.

hodnocení

0x
Já si před dvouma rokama koupil obyčejnou M.A.T. 793001 a nestěžuju si. Míchal jsem s ní menší základy, beton na podlahu, maltu. Na tu podlahu se celkem kvaltovalo, běžela několik hodin v kuse a nic se nevypnulo, ani se nezdálo, že by motor nemohl (to možná, pokud dávají stejný motor i na větší buben. Jako je to papírák, časem asi prorezne, ale zatím slouží a nějakou práci už odvedla.

hodnocení

0x

Všetky tieto miešačky sú len jednorázovky, je to ako s hobby náradim.

hodnocení

0x
Nehledal bych v tom žádné raketové inženýrství, koupil bych něco v okolních obchodech kvůli reklamaci. Mám starou továrni míchačku v který udělám klidně 3 kolečka , ale je tak těžká že se blbě převáží na staveniště, tak jsem koupil před pár lety malou Alko na 230 za 8 tis a kvůli mobilitě už jinou nepouživamé po 10 letech je stále v bezproblémové stavu. Samozřejmě každou větší akci řeším betonárkou, nevyplatí se to dělat ručně, navíc se blbě dosahuje takové kvality.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]