Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace matrace

Od: jenjdukolem odpovědí: 1 změna:
Zdravim,
Cca pred mesicem jsem koupil relativne levnou matraci z PUR materialu a tvrdosti H3. Bohuzel,v miste kde spim (uprostred) uz matrace vykazuje vetsi poddajnost. Na okrajich, kde nelezim je o poznani tuzsi. Navic me z toho v oblasti beder zacly bolet zada. Uvazuju o reklamaci. Jen nevim, jak se takova matrace zkouma a zda mi to nevrati s tim, ze to je u matraci bezna vec (ztrata tuhosti uprostred, kde clovek spi). Nejake zkusenosti? Musel bych ji, vzhledem k tomu, ze prodejce je pres celou republiku, posilat postou. Jeste bych dodal, ze vazim 86 kg a matrace ma nosnost 150 kg.
Dekuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, není to běžná věc, matrace se rozhodně nemůže proležet za půlrok, natož za měsíc. Podle mě je to na reklamaci. Jenže- jak sám přiznáváte, koupil jste levné zboží - tipuji nějaký řetězec s podřadným nábytkem. Tam se tomu skutečně nedivím, totéž jsem viděl u matrací z Ikea.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]