Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava plotové zídky

Od: jirik50® odpovědí: 6 změna:

popraskal mi místy na zídce pod plotem marmolit, tak jsem to sloupnul i s částmi betonu. Marmolit jsem už koupil, ale nějak musím popravit ten beton. Čím, mílí rádcové. Přidávám foto. Nebo to zbořit a znovu? Stáří více než 40 a je tam narváno kamenů jako v kamenolomu .)

Oprava plotové zídky
Oprava plotové zídky #2
Oprava plotové zídky #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud do toho investujete čas a peníze za marmolit, doporučuji ubourat kousek pod zem dát hydroizolaci na to nový beton/ztracenko a pak natahnout.

hodnocení

0x

Pokud bych to chtěl jen "udržet při životě" - natřel bych to hloubkovou penetrací betonu (např. DenBraven) a natřel nějakou barvou.

Jinak to je na celkovou rekonstrukci - vybourání a ideálně založení "okrasného" ztraceného bednění na izolaci

hodnocení

0x
Když se to pokusíte opravit tak po příští zimě to bude vypadat stejně.

spu
hodnocení

0x

Co nedrží oklepat, potom srovnat lepidlem na dlažbu.

hodnocení

0x

Je nesmyslné dávat marmolit na místa, která vlhnou.

hodnocení

nevím no, mám marmolitem natažený dost velký sokl okolo baráku několik let a bez problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]