Nejste přihlášen/a.
Ona ta lidlovská verze 20V sice jde použít, ale nejde srovnat s tím Metabo, Makita .. - dá se i vymýšlet, že dvě vezmu od té a dvě od té značky - podle toho, co potřebuji udělat častěji a pořádně.
Na takovéto domácí žvýkání mám v podstatě sadu Parkside - jen vrtáky nebo "spotřebák" je značky lepší. Ty jejich pokusy o šroubovák, bit nebo klíč - to je bláto. Jednou se mi vrták (součástí balení s vrtačkou) normálně narovnal - neuvěřitelné! Bity jako sada za 150,- můžou rovnou do koše - nemá smysl je použít - jen si zničíte vrut.
Zrovna u nářadí si nemůžete říkat "však když se to pokazí, oni to rychle zreklamují" - to je sice hezké, ale kdo dodělá rozdělanou práci?
Jen pozor - i makita či bosch mají verze pro a hobby - no a ty levnější jsou prostě na stejné úrovni.
Pokud chcete rovnou dílničku - hoblík, bruska, frézka ... stálo by za poptání nějakého živnostníka z okolí, jeslti starší nechce prodat, když si koupí nové - ty profi kousky jistě budou ještě sloužit (jako mně vrtačka metabo nějakých 10 let, a to jsem ji koupil cca. 3 roky starou prý na dojetí).
Pokiaľ cena nehraje roľu,tak by som šiel do Boschu, z dôvodu,že majú dobrý servis a náhradné diely sa dajú objednať priamo z ich eshopu,pekne podľa nakresu. Trochu horší servis s dielmi má Makita. Ostatné značky už musíte riešiť cez servis ako aj náhradné diely. Po zlej skúsennosti s náhradnými dielmi do 7 ročnej vrtačky,ktorý náhradný diel už nie je vo výrobe by som nešiel do Extolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.