Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propustnost svetla dvermi s piskovanym nebo VSG SKLEM

Od: sirtnt odpovědí: 2 změna:

Zdravim, chci zakoupit dvere Voster mediolan ale nelibi se nam piskovani na sklech z duvodu male odolnosti vuci poskrabani detma.

Zaujala nas varianta s VSG sklem a bilou folii ovsem zadny prodejce tyto skla v nasem okoli nema vystavena a nejsou nam schopni rici jaky je rozdil v propustnosti skla mezi klasickym piskovanym a VSG sklem s folii.

Dle prospektu je rozdil ze za piskovanym skle lze videt obrysy a za VSG s folii tyto obrysy nelze videt, ale mne hlavne zajima propustnost svetla - zda to foliovane sklo ma stejnou propustnost a nebo ma vetsi utlum propustnosti svetla. Budu rad za kazdou zkusenost .

Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

4x
Nejdříve si vychovejte děti,aby neškrábaly po skle...to jsem tedy ještě neslyšel...
A až po tom kupujte dveře...
Omítku vám neškrábou?Máte obloženo asi nerezem...
Nebo je to snad reklama?
sirtnt
hodnocení

Vy jste mne pobavil :) vsechny omitky jsou po roce od nastehovani jako nove a ani carka od deti. Takze mi nic nerikejte o nevychovanych detech.
Co jsem se v obchodech dival na piskovana skla na vystavenych dverich tak doopravdy to piskovani lze jednoduse mechanicky poskodit. A nemusi se jedna primo o skrabanec nehtem nebo hrackou. Staci kdyz vam nestastne spadne mop, koste, odrazi se neco od podlahy atd. Muzete mi tedy odpoved na muj puvodni dotaz, kdyz uz vite proc se na toto ptam? :) proti vsem dverim je primo okno, kvuli prostupu svetla do chodby. A pokud se na piskovani muze objevit poskozeni tak hrozi to, ze to proste pujde pri prosvitani svetla videt o cemz jsem se prave presvedcil v prodejnach

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]