Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lepit sádrový obklad

Od: noc odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu, čím lepit sadrový obklad? Nové sádrové omítky. Když nanesu flexi lepidlo na zed a následně na obklad a přilepím, během chvilky to padá. Na zdi drží, ale na obkladu ne, veškeré vodu z lepidla obklad vysaje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podklad mate dobre napenetrovany? Obkladacku bych lehce navlhcil a az pak bych na ni nanesl lepidlo.

el
hodnocení

0x
Jestli to saje vodu tak by to mělo stačit napentrovat. Pro jistotu i zeď. Lepil jsem to kdysi taky flexi lepidlem, nic mi neodpadlo.
Myslím že na to prodávali i nějaký speciální předražené lepidlo, ale to jsem nepoužíval.

hodnocení

0x

Nepoužil jsem ani flexi, chce to jen namočit a trochu řidší lepidlo. Mám sádrové obklady nalepené nějakých 18 let a nikdy nic se neodlouplo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]