Dobrý den, potřebuji pomoct. Právě mi dorazily nové boty nike na vysoké podrážce. První co, jsem je naimpregnovala. Později jsem je ale našla se žlutou podrážkou. Neví někdo co s tím? Zkoušela jsem všechno, teplou vodu, mýdlo, sodu…nebo reklamovat? Děkuji předem za odpovědi
Pokud to neni vyrobek doporuceny k osetrovani primo vyrobcem bot, tak za to nenese odpovednost. Odpovidat by za to mohl vyrobce (resp. prodejce) impregnace. Ovsem tam zas bude urcite napsano, ze nejdriv zkusit na malem kousku na skrytem miste. Neskodilo by napsat, co to je za material, co za impregnaci a vyfotit to...
Já si myslím, že už impregnací z gumy nebo z čeho podrážka je, neodstraníš ničím. Vsákla a vyvolala nějakou chemickou reakci, která zapříčiila změnu barvy.
Výrobní vady nebo jiný rozpor s kupní smlouvou (např. liché v obuvi, chybějící část výrobku ...), které se vyskytnou v průběhu záruční doby v délce 24 měsíců od data prodeje a to při dodržení účelovosti zboží, doporučeného způsobu ošetřování a údržby uvedené v záručním listu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.