Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinovaná varná deska

Od: fip odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, má někdo, anebo dokáže mi najít, zda se vyrábí či existuje kombinovaná varná deska, kde by byly 2 plotýnky indukce a 2 plotýnky klasické elektrické? Našel jsem jen kombinace s plynem.

Děkuji, Filip

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Toto provedení vyráběla MORA, typ VDK 630 F; nyní už jen jeden druh ohřevu... tady Bosch; vpředu vlevo i vpravo indukce, vzadu odporový ohřev (sklokeramika, lidově řečeno)...taky ukončen prodej...asi to bude problém... Co vás vede ke kombinaci?

fip
hodnocení

1. Nemáme dost nádobí na indukci
2. bojím se té změny, protože některé recenze jsou takové, že je indukce poruchová, a to bych si pak neuvařil vůbec

Každopádně za odpověď děkuji!

hodnocení

5x

Dát vedle sebe dvě dvouplotýnkové desky.

hodnocení

5x

Už se nedělají, nedávno jsem však realizoval kuchyň, kde jsme dali skutečně dvě dvouplotýnky vedle sebe.

Paní totiž taky měla nějaký hliníkový hrnce a bylo jí líto je vyhodit *smich*

Setkal jsem se s kuchyní, kde byly tři dvou plotýnky...plyn, indukce a sklokeramika. Když jsem se ptal, tak pan byl nadšený kuchař a plyn byl na wok a flanbovaní. Sklokeramika na tažení vývarů pres noc a indukce na běžné vaření.
fip
hodnocení

Nad tím jsem také přemýšlel ale nechávám si to v záloze :)

hodnocení

3x

Dovod? Varil som na oboch druhoch a indukcia je vyrazne lepsia, co sa moznosti regulacie tyka.

Z technickeho hladiska si neviem dobre predstavit umiesnit bezny tepelny ohrev hned vedla indukcneho tak, aby sa zbytocnene neohrievala elektronika.

fip
hodnocení

Jednoduše - nikdy jsem na indukci nevařil a trochu se bojím jít do toho naplno, kdybych nebyl spokojen, či to bylo poruchové.

hodnocení

3x
Za patnáct stovek koupíte komplet sadu hrnců na indukci. Má smysl pachtit se s něčím jiným, když má indukce jen spoustu výhod?Když přijedu k máti s sklokeramikou, mám problémy na tom vařit, jsa rozmlsán indukcí :)

...že byste zkusil odpovědět na otázku? ;)

Tazatel se žene do něčeho, co je nevýhodné. Nevidím v mé odpovědi nic špatného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]