spu - Ano Vaše rada je nesmyslná. Tazatel se ptá, jak odstranit rez, nikoliv jak ji zakrýt. Ubrusem jí odstraníte těžko.
Neznám jednoduchý způsob odstranění rzi a tak neradím nesmysly jen proto, abych se zviditelnil.
spu
Inu, počkáme tedy na rady ostatních. Jak již správně někteří píší, odstranit to bez dalšího poškození nepůjde. Navrhuji to celé opiskovat a nástřik komaxitem. A vaše návrhy jsou tedy jaké?
Být tazatelem, tam bych napsal, z čeho ten stůl je a čekal bych, až si toho všimne rádce Break... ten by mohl vědět, jestli a jak to opravit anebo jestli rovnou koupit ubrus...
Ty bláho, to šlo opravdu dolů! A jak lehce! Použila jsem kyselinu chlorovodíkovou a už při prvním potření šel rez dolů! Přišlo mi to jako zmizík na inkoustě! Jsem z toho úplně paf, víte, kolik jsem toho už vyzkoušela? Ani přípravek přímo na rez nepomohl! Moc vám všem děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.