Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit zah. stůl od rezu?

Od: evvi odpovědí: 12 změna:
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tt
hodnocení

4x

kyselina citronova

- otazka je co to udela s tim kamenem. Nejlepsi vyzkouset na kousku.

Přesně tak, nejdříve bych zkusil kyselinu citronovou, tou by to mohlo jít.

jm
hodnocení

2x
Zkusil bych kyselinu chlorovodíkovou

HCl to půjde určitě, je ale otázka, co to udělá s okolní plochou.

spu
hodnocení

0x

Vyzkoušejte ubrus.

*zed* Co si takhle přečíst pravidla poradny, konkrétně Z1?

spu

Připadá vám moje rada nesmyslná?. Mně se jeví jako nejlepší řešení. Co tedy navrhujete krom mlácení čelem?

On se neptá, čím přikrýt, ale jak vyčistit.

spu - Ano Vaše rada je nesmyslná. Tazatel se ptá, jak odstranit rez, nikoliv jak ji zakrýt. Ubrusem jí odstraníte těžko.

Neznám jednoduchý způsob odstranění rzi a tak neradím nesmysly jen proto, abych se zviditelnil.

spu

Inu, počkáme tedy na rady ostatních. Jak již správně někteří píší, odstranit to bez dalšího poškození nepůjde. Navrhuji to celé opiskovat a nástřik komaxitem. A vaše návrhy jsou tedy jaké?

hodnocení

0x

Být tazatelem, tam bych napsal, z čeho ten stůl je a čekal bych, až si toho všimne rádce Break... ten by mohl vědět, jestli a jak to opravit anebo jestli rovnou koupit ubrus...

evvi
hodnocení

Ty bláho, to šlo opravdu dolů! A jak lehce! Použila jsem kyselinu chlorovodíkovou a už při prvním potření šel rez dolů! Přišlo mi to jako zmizík na inkoustě! Jsem z toho úplně paf, víte, kolik jsem toho už vyzkoušela? Ani přípravek přímo na rez nepomohl! Moc vám všem děkuji!

Jak vyčistit zah. stůl od rezu? #3
Jak vyčistit zah. stůl od rezu? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]