Mám střešní okno o rozměru 99 x 48 cm ( sklo ) a chtěl bych na něj instalovat ( asi svépomoci, protože mám jen jedno okno,takže by bylo neekonomické, aby přijela firma ) folii proti slunci. Nejde mi o nějaký design, nebo propustnost světla, či nějakého “ zrcadlení” . Jde mi jen o to,aby do místnosti pronikalo co nejméně tepla v létě. Díval jsem se na různé firmy a je těch folii opravdu hodně. Ale opravdu jediný můj požadavek je co nejmenší prostup tepla z venku do místnosti. Takže pokud to někdo instaloval, tak prosím o rady. Jaký výrobce atd. Předem děkuji
Problém s tema fólijema je ten, že světlo mění v teplo, takže bude pronikat miň světla a sklo se zahřeje. Asi idejálně nejaká roleta. Napadá mě účinná podomácku z alobalu. Okno nemáte s pokoveným sklem? A co máte vubec za hůru? Nejaká černá matná krytina, kerá se v litě nažhavi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.