Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit sušičku

Od: lerach odpovědí: 13 změna:

Dobré dopoledne,

prosím Vás, mám nachystaný klasický pračkový sifon (viz fotka), kde však bych potřeboval napojit odvod ze sušičky (mám 2x pračkový sifon vedle sebe, jeden již je napojený na pračku, druhý zatím prázdný).

Samozřejmě, odvod ze sušičky je řešen tenčí průhlednou hadicí, která nelze napojit na rozměr tohoto sifónu.

Existuje nějaká redukce k sifonu, nebo možná hadice, která má rozšiřující konec?

Děkuji za odpověď.

Jak připojit sušičku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Prackovy sifon vymente za kondenzacni. Hadicka jde i zafixovat k sifonu, aby nevypadla. topasplus.cz/...
lerach
hodnocení

Díky, to je super.

Ještě jsem dostal info, že i toto lze, kdyby to někdo třeba využil.

triker.cz/...

Prime pripojeni je bez zapachove uzavery, mohlo by to pachnout do susicky.
lerach
hodnocení

Taktéž mě to napadlo, na druhou stranu si myslím, že bude vždycky lehce "prohnutá" tím pádem zůstané v hadici voda jakožto "špunt", což by mohlo zabraňovat nechtěnému zápachu.

sasa*
hodnocení

0x

A průměr té hadičky?

lerach
hodnocení

Vnitřní průměr je 9mm.

shop.aeg.cz/...

Tenhle set k tomu mám.

hodnocení

0x
Tady je na to specialni set na dopojeni, ale je to na podomitkovy prackovy sifon. datart.cz/... a nebo samotne kolinko hornbach.cz/...

Odkaz nefunguje je potřeba na konci smazat čárku a potom funguje.. :)

lerach
hodnocení

Ani jednu věc nemám jak napojit, nemám tam možnost připojení "šroubením". Nemám tam podomítkový sifon. Je to čistě spojená odtoková roura se sifonem viz. obrázek, který jsem posílal.

hodnocení

0x

Asi plácnu blbost, ale potřebujete vůbec odvod? Ptám se proto, protože mám možnost i odpad i šuplík na vodu, který vyliji. Na odpad vůbec nemusím myslet.

Vy na odpad právě myslet musíte, ti co si to zapojili do odpadu nemusí.
lerach
hodnocení

Spíše máme připravenou přípravu na odvod odpadní vody ze sušičky, byla by škoda ho nevyužít. Samozřejmě, nám opadne ta starost o nádobku, i když vím, že to není nic hrozného. Opravdu spíše je škoda nevyužít té přípravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]