Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cistici ubrousky pro elektronicka zarizeni

Od: emps* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

hledan cistici ubrousky ktera jsou vhodna specificky pro cisteni "elektronickych zarizeni", tedy museji to mit v popisu produktu, nemohl jsem najit na czc ani na alze. Nehledam na cisteni LCD ale mysi! Ty na cisteni LCD by mohli poskodit povrch mysi, zalezi na obsazenych latkach.

Dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bery*
hodnocení

1x
Já bych to moc neprožíval, když se mi dostala do ruky nějaká starší myš po bůhvíkom, tak jsem ji klidně vykoupal, vyfoukal, nechal vyschnout. Stejně tak telefon i notebook (bez baterky a disku), tam jsem to akorát nakonec proplachnul ještě destilkou. Sice pak zůstaly nepatrný stopy v displeji, ale když to stejně mělo původně skončit v elektroodpadu :)

hodnocení

0x
Já bych použil isopropyl ve spreji a nějakou vhodnou látku popř netkanou textilii. Jinak si většinou vystačím i s obyč lihem, stojí do stovky za litr. Mám nalito v rozprašovači a používám na kde co.

emps*
hodnocení

Isopropyl se musi redit a preferoval bych na jednorazove pouziti protoze mikrouterka se musi casto omyvat! Zapomel jsem dodat preferoval bych ubrousky na jednorazove pouzii, nevim jestli se prodavaji nejake co nemaji zadne latky obsazene v nich predem, ale nevim jsem!

emps*
hodnocení

Mozna jsem nasel reseni hledam neco na cisteni mysi je hodne moznosti: support.logi.com/... Hlavne bych chtel neco co v sobe nema nezdrave chemikalie ktere se dostanou na mys, proto je komplikovanejsi si pro me vybrat a mam chronickou bolest a delam hodne veci, jinak bych si to nasel sam a nemohl jsem najit zadne antibakterialni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]