Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den, mam dotaz.
Doma mám nový automatický kotel na tuhá paliva Tiger ECO 25kw od firmy KOVARSON.
Datum spuštění kotle bylo 14.5.2021. Další revize má být provedena do 3 let od prvního spuštění (a poté každé další 3 roky). Tzn. že datum nejpozdějí revize má být provedena nejpozději do 13.5.2024.
Ovšem mně zajímá jiná otázka. Když jsem mluvil s Technikem od KOVARSNU, tak se mně ptal, abych se zeptal svého Topenáře, který mi instaloval výše zmíněný kotel, zda je potvrzení zaevidováno na stránkách ministerstva "o ochraně ovzduší" že prej veškeré revize a instalace musí být evidováný tam. Bohužel jméno stránky kde je nutná tato registrace jsem zapomněl a nemohu si vzpomenout. Zajímá mně, kdo registraci provádí, zda uživatel na základě revize a nebo v mém případě o protokolu o spuštění kotle a nebo samotný topenář, který revize a instalace výše zmíněného kotle provádí.
Zeptal bych se samotného Topenáře, ale bohužel mi nebere telefon a na e-mail, který jsem mu psal zatím nereaguje, takže z toho důvodu píší dotaz ještě sem. Děkuji předem za odpovědi.
Děkuji a přeji hezký den
S pozdravem
Lukáš
vkládá to technik mělo by to být tady https://ipo.mzp.cz/ tady se dočtete více jakspravnetopit.cz/...
Děkuji moc za odkazy. Přečtu si je. Topenáři jsem se nakonec dovolala a pořešil jsem to s ním. Říkal mi, že příjde co nejdříve a opraví to. Když mi instaloval kotel, tak podle všeho neudělal tu zprávu o revizi. Tudíž nebylo nic vloženo do IPO.
Ještě jednou děkuji moc. Jste hodný. Vaši odpověď jsem ohodnotil na výbornou.
S pozdravem
Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.