Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, momentálně budeme stavět a vyřizujeme elektřinu. Jelikož nemáme nikoho kdo by nám poradil či pomohl, zeptám se zde. Dostali jsme PROTOKOL O KONTROLE BEZPEČNOSTI A PROVOZUSCHOPNOSTI ELEKTRICKÉHO ZAŘÍZENÍ PŘIPOJOVANÉHO K DISTRIBUČNÍ SOUSTAVĚ, viz. příloha. Nevím jak jej vyplnit, protože jsem si Vše dělal sám, měl jsem tu akorát pána na revizi a ten mi řekl, že toto nevyplňuje. Revizní zprávu mám. Nevím co mám vyplnit do toho "Žadatelem pověřený dodavatel", do žadatele vyplním sebe? A pak popis práce, to mohu opsat z revizní zprávy? Nevím co tam mám poradne napsat. Nemá to někdy již předvyplněné, jako vzor? Nikde to není ani předvyplněné. Děkuji mockrát
Dobrý den, momentálně budeme stavět a vyřizujeme elektřinu.
Budete stavět a už máte tento protokol o kontrole a jak sám píšete všechno už máte hotové a revizák to nechce vyplnit? Není to jeho práce a nepodepíše se pod ,,něco,,.Jestli máte tu vyhlášku 50 tak se tam klidně napište.Já to natahal děckám až po rozvaděč a zapojení samotné do jističů udělal elektrikář a dal razítko.Revizák dal zprávu a razítko,tak to zkuste podat s tím prázdným políčkem anebo tam napište sebe a podejte to.Ono to nějak dopadne - buď vrátí nebo schválí.Zajděte si někdy do hospody a zeptejte se jak se to dělá.Revizní zprávu ofoťte a dejte jako přílohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.