Dobrý den, mám v oblibě bílá trička většinou z 100 bavlna..který můžu i vyvařit...ale dost často se mě stane že po vyprání zůstane semtam někde nějaký flek..buď od kočičky nebo z města. Musím vzít houbičku a jedlou sodu..a hned pustí. Jedlou sadu a ocet..dávám i do pračky. Tak si říkám zda není lepší stará valcha než pračka.
Zažil jsem, že známá lila prací gel do přihrádky pro aviváž. Prý to takhle dělají v rodině celou dobu. Opatrně jsem jí řekl, že to dělají všichni celou dobu špatně a vysvětlil, kam má prací gel lít. Tzn. že celý hlavní prací program prala v čisté teplé vodě bez jakéhokoliv pracího prostředku a na posledních 10 minut se přidal gel do studené vody, to už nic moc nevypere. Problémy s praním měli stejné, jako máte vy, proto mě to napadlo.
Tohle dělal tchán taky, prý aby ušetřil, tak lil do nejmenší přihrádky. Prádlo nevyprané a on se mohl udrbat. Pro tyhle technické antitalenty je nejlepší dát prací přípravek rovnou na prádlo do bubnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.