Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakym zpusobem vytvorit stropni niku

Od: jirrka22® odpovědí: 13 změna:

Dobry den, poradte mi prosim jakym zpusobem vytvorit stropni niku ( viz obrazek ) Za odpovedi predem dekuji.

Jakym zpusobem vytvorit stropni niku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arakain77*
hodnocení

3x

Nejlepší to bude asi ze sádrokartonu.Já bych si možná troufnul i EPS a sádrovou omítku rigips.

hodnocení

3x

sádrokarton přišroubený na pozink sádrokartonářských profilech nebo i třeba na dřevěných trámcích. hlavně ať je to lehké.

hodnocení

3x

SDK, nebo olepit EPS.

1 + 1 +1 = 3 *smich*

hop®

... + 1 = 4! :)

P.S.: nemám co dodat, kastlík ze SDK je včetně prvního tmelu za tři hodinky na světě!

hodnocení

Kaslik pouze z SDK bez profilu?

bez profilu to půjde těžko, ale ty profily jsou za pár kaček . .

hop®

Samozřejmě SDK konstrukce, včetně UD profilů, CD profilů, desek, sádrovrutů, natloukacích hmoždinek, alurohů, uniflotu, finálky, brusné mřížky...

... a pak taky vrtačky, elektrického šroubováku (nebo "akuvky"), kladívka, špachtlí, nůžek na plech...

;)*smich*

07.05.10 06:10

Nehoupat! *smich*

hop®

Jj, takhle už jsem těch kastlíků udělal... *haha*

karelkarel
hodnocení

0x

Já bych tam plácl a přikotvil(pro sichr) jednoduše ytong a za chvilku hotovo! I když já bych tam žádnou "niku" nedával, dyť je to zbytečnost. Rači krásný svítidlo.

hodnocení

Krasne svitidlo planuju taky ale delam to hlavne protoze puvodni svetlo je uprostred kuchyne a ja ho chci elegantne premistit nad stul. Vim ze bych to mohl prodlozit listou ale myslim ze to moc na krase neprida tak jsem se rozhodl pro tuto variantu. Se sadrokartonem jsem jeste nepracoval tak to beru i trochu jako vyzvu.;)

hodnocení

Uz mam vsechno nakoupino ale uvazuju jakym zpusobem tu niku budu konstruovat.Udelal jsem jednoduchy nakres tak by me zajimalo jestli myslite ze je to tak spravne.Ta modra barva je samotny SDK. Diky za odpovedi.

Jakym zpusobem vytvorit stropni niku #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]