Nejste přihlášen/a.
Dobry den, poradte mi prosim jakym zpusobem vytvorit stropni niku ( viz obrazek ) Za odpovedi predem dekuji.
... + 1 = 4!
P.S.: nemám co dodat, kastlík ze SDK je včetně prvního tmelu za tři hodinky na světě!
Samozřejmě SDK konstrukce, včetně UD profilů, CD profilů, desek, sádrovrutů, natloukacích hmoždinek, alurohů, uniflotu, finálky, brusné mřížky...
... a pak taky vrtačky, elektrického šroubováku (nebo "akuvky"), kladívka, špachtlí, nůžek na plech...
Já bych tam plácl a přikotvil(pro sichr) jednoduše ytong a za chvilku hotovo! I když já bych tam žádnou "niku" nedával, dyť je to zbytečnost. Rači krásný svítidlo.
Krasne svitidlo planuju taky ale delam to hlavne protoze puvodni svetlo je uprostred kuchyne a ja ho chci elegantne premistit nad stul. Vim ze bych to mohl prodlozit listou ale myslim ze to moc na krase neprida tak jsem se rozhodl pro tuto variantu. Se sadrokartonem jsem jeste nepracoval tak to beru i trochu jako vyzvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.