Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sjednocení vzhledu betonových schodů

Od: vikos* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Před časem jsem si na zahradě opravoval betonové schody (sjednocování rozměrů, oprava prasklin). Oprava byla formou odsekání, popřípadě dobetonování jednotlivých částí. Schody jako takové jsou už opravené a teď bych ještě rád sjednotil vzhled nějakou stěrkou, kterou bych je všechny projel. Účelem stěrky bude zakrýt viditelné vrstvy betonu a "dohlazení".

Máte prosím někdo tip na nějakou stěrku, která je vhodná do venkovního prostření a snese chůzi? Intenzita zatížení moc velká není - jde o rekreační zahradu, využívanou jen o některých víkendech.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám dobrou zkušenost s "Den Braven Finální opravná stěrka na beton". Pokud je potřeba větší vrstva, buď pořídíte stěrku pro větší vrstvu, nebo opravu provádíte po vrstvách.

Jezdím po tom opraveném s autem (malým).

vikos*
hodnocení

Děkuji za tip

hodnocení

2x
Natahnete na schody a vyhladite jako by to byl stuk. dek.cz/...
vikos*
hodnocení

hodnocení

0x

Takový venkovní pochozí betonový štuk?

Tak taková vrstva není, přesněji, nepamatuji se, že bych o takové hmotě slyšel.

Intenzita zatížení moc velká není ***zkuste spočítat, jakou vahou stoupnete na chody, na plochu v centimetrech, ještě možnost, že nohou zatočíte, jako na drolení.

Je tu možnost položit nějakou dlažbu, tekutou mozaiku na schody barvy a podobně.

vikos*
hodnocení

jj, sice vážím jak čuník před porážkou*ticho* takže ta zátěž na malou plochu je celkem velká. Spíše jsem to myslel tak, že se po tom přejde jen párkrát v týdnu a není to např. zatěžované jako vstupní schodiště do bytu, kde prochází mraky lidí x krát za den.

Každopádně také děkuji za návrh řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]