Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodělání okna - dřevostavba

Od: martinjuricek odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

potřebujeme dodělat okno do dřevostavby (sandvič -sadroš-izolace-sadroš s dřevěnými příčkami a parozábranou) + 15cm fasádní polystyren s fasádou. Firma, která nám dělala dům se k tomu moc nemá - hodně práce, nestíhají termíny atd. Je to možné udělat svépomocí? na co si případně dát pozor?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vše lze dělat svépomocí. Pozor si dejte na detaily zapracování, přesně dle technických postupů.

hodnocení

2x
Udělat to svépomocí samozřejmě jde. Jen malinko záleží na šikovnosti.
Dodržet postupy, jak píše Milan.
Čistě teoreticky, jedná se o změnu pohledu a tak by to měl posvětit úřad. Ovšem, kdo se moc ptá, moc se dozví. Já bych se na úřad vybodnul a konal dle svého.
tm
To byste ale musel mít povolení i na nová okna, zateplení, natreni fasády, plotu... ano, někdo to tak dělá
Ano, taky znám pár takových, co bez razítka nehnou. Jsou schopný shánět plány a povolení i na psí boudu. .

Kde není žalobce, není soudce...

tm
hodnocení

0x
Dodelaval jsem kolem oken u domu OKAL. Normálně jsem to odlištoval masivnimi lištami (je mraky rozměrů) a případně mezery lze vyplnit izolací - dilatační molitanové pásky, montážní pěna... listy samozřejmě natřít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]