Nejste přihlášen/a.
Nevíte,co je to za eshop Eva,má poměrně rozsáhlou nabídku domácích potřeb na letáku,ale telefonní kontakt začínající -3- na které se nedá dovolat.Máte někdo zkušenost,co jsou zač,není to polské?
Je to eshop, který má v Mělníku i kamenou prodejnu, kde si můžete objednaná zboží osobně vyzvednout. Případně nakoupit zboží, které je přímo na prodejně rovnou bez rezervace. Polský není, 315 je předvolba Mělníka, nikoliv mezinárodní telefoní předvolba.
pro jirka7 : skvělá odpověď díky,takže 9.místné číslo, trojkou začínající je pevná linka Mělníka,aha, tak já jsem holka z Moravy ok
ambra
léta nakupuji v Eva všechno možné. Vždy ke 100% spokojenosti. Poláci to nejsou, jak píše Jirka.
Nakupuji pravidelně jak na e-shopu, tak i v prodejně, mám obchod při cestě, pokud jedu na chalupu. Jednak levná drogerie, bohatý sortiment, v případě problémů vymění..
Dělám jednou za čas velkou objednávku, vozí PPL a vždy spokojenost. Mám z Evy na chalupě i doma spotřebiče, vše v pohodě, za sebe určitě doporučuji. Polský není, jsou to Češi.
Nikdy jsem tam nevolal, ale nákupů jsem udělal asi 5 - jen při velmi výhodných akcích, kdy ani poštovné nebyl důvod pro nákup jinde.
Vždy přišlo všechno v pořádku, nic jsem nevracel, s obchodem jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.