Nejste přihlášen/a.
Pravděpodobně máte nějakou správcovskou firmu dané nemovitosti. Řešil bych to s nimi - jednak mají kontakt na pracovníky, kteří to v nemovitostech pod jejic správou běžně opravují a tedy znají a pak (protože se nejedná o havárii) se to dá naplánovat a spojit třeba s dalšími úkony, při kterých se v objektu vypíná voda.
Je tomu už mnoho let, co jsem to řešil. Potřeboval jsem nějakou prkotinu (výměnu kartuše v baterii) a při zastavovaní vody mi zůstalo kolečko v ruce. Tak jsme s tím šli za domovníkem. Prej ať si to vyměníme sami. Načež jsem protestoval, že to je zaplombované (byly tam ještě zbytky plomby, která skoro zařvala při nějaké opravě kapajícího šroubení), abysme pak neupadli v podezření, že bereme vodu načerno. Jinak že bych s tím neměl problém. On nic neříkal. Ale do dvou dnů jsme tam měli instalatéra, který oba kohouty vyměnil a znova to zaplomboval. Neplatili jsme nic.
Když několik let poté měnily 20 let staré vodoměry, tak bylo slíbeno, že vymění i kohouty (stejně staré). Nakonec to bylo tak, že vodoměry vyměnily jen těm, co měli funkční kohouty (třeba nám, díky téé události popsané výše), ostatním pak měnili kohouty později a ještě později vodoměry. Neni nad to, když se v tom dělá zmatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.