Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontáž topení co potom? Netopi ostatní topení

Od: michali odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Potřeboval bych prosím poradit. Potřebovali jsem na chodbě vřadit topení/demontovat. Dole jsou dva kohoutky. Ty jsem tedy šroubovakem pohybem doprava uzavřel, poté nechal vytéct topení. Topení jsem úspěšně demontoval. Teď jsem na zkoušku ale zapl topení, a zdá se že jsem asi uzavřel okruh a netopí to? Co prosím teď? Dát tam zátky a zpátky šroubovakem otevřít ventily? Nebo napojit nějaké propojení z jednoho ventilu do druhého a potom zapojit? Posílám foto demontovaného a pak normálního zapojeného topení. Moc děkuji.

Demontáž topení co potom? Netopi ostatní topení
Demontáž topení co potom? Netopi ostatní topení #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To H šroubení a ventily tam jsou právě pro tento účel, takže po zavření by zbytek měl fungovat normálně. Ovšem už jsem viděl i šílenost, kdy radiátory zapojili do série, potom by ostatní nešly, ale asi byste uvařil kotel. Ale to je šílenost, chyba bude jinde. Zkontrolujte tlak, odvzdušnění...

hodnocení

3x

Zavřené to je OK, ale neklesl Vám tlak, že to netopí? Páč to musí topit i s tímto uzavřením...

michali
hodnocení

Neklesl, ale zároveň jsem začal napouštět vanu pro děti, a pak jsem znejistěl že topení je pořád chladné, tak jsem to raději vypl. Ok zkusím to tedy znovu zapnout a počkat déle... Zatím děkuji:) napíšu jestli to jede...

Závada bude jinde, nikoliv v demontáži radiátoru.

michali
hodnocení

Děkuji za ověření že je to tak ok. Je to takový ten nejmenší plynový kotel Junkers, průtokový, tak to asi vše bralo na teplou vodu a ne do topení. Teď jak je voda vyplá, tak už to topí hned :).

Ještě jednou díky...

Hurá, budiš teplo...

(duben, ještě tam budem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]