Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřeboval bych prosím poradit. Potřebovali jsem na chodbě vřadit topení/demontovat. Dole jsou dva kohoutky. Ty jsem tedy šroubovakem pohybem doprava uzavřel, poté nechal vytéct topení. Topení jsem úspěšně demontoval. Teď jsem na zkoušku ale zapl topení, a zdá se že jsem asi uzavřel okruh a netopí to? Co prosím teď? Dát tam zátky a zpátky šroubovakem otevřít ventily? Nebo napojit nějaké propojení z jednoho ventilu do druhého a potom zapojit? Posílám foto demontovaného a pak normálního zapojeného topení. Moc děkuji.
Neklesl, ale zároveň jsem začal napouštět vanu pro děti, a pak jsem znejistěl že topení je pořád chladné, tak jsem to raději vypl. Ok zkusím to tedy znovu zapnout a počkat déle... Zatím děkuji napíšu jestli to jede...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.