Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka H - mycka Whirlpool 6th sense

Od: jenjdukolem odpovědí: 13 změna:
Zdravim,
Mycku (protote ziju sam) temer nepouzivam, ale dnes jsem mel vic nadobi a rekl jsem si tedy, ze ji znovu zapnu. Bohuzel, po chvilce se zobrazi kontrolka H. Nevim, co to znamena a ani v navodu jsem to nenasel. Tabletu jsem vlozil, plnidlo tam je, stejne tak i sul. Nevite co to znaci?
Diky moc

Kontrolka H - mycka Whirlpool 6th sense

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Google říká: nepřichází voda

Otevřít přívod vody? Ucpaný vstup? Zlomená hadice?

jenjdukolem
hodnocení

Hmm diky, zkusil jsem to vsak podruhe pustit a a uz to jede. Tak jestli jsem se moc neunahlil. Ted uvazuju, jestli ten cyklus vypnout a zkontrolovat privodni hadici, nebo nechat dojet...

jenjdukolem
hodnocení

Hmm a ted jsem si ja blbec vsiml, ze ta kontrolka S neznamena nic jako start, ale doplnit sul. Tak jsem ji doplnil a mycku znova zapnul. Jenze kontrolka dale sviti, tak ja tedy nevim...
lmgify

Třeba myčka potřebuje jeden celý cyklus na pořádné propláchnutí usazeného bordelu po delší době nečinnosti.

jenjdukolem
hodnocení

Diky moc za pomoc! Kontrolka soli uz zhasla. Ale jeste jedna vec. Kdyz zapnu program, mycka jde slyset - jak se napousti voda a nasledne myti. Jenze to trva jen par minut a najednou ticho, nejde nic slyset. Program jeste urcite neskoncil, ma trvat vic nez hodinu. Presto je mycka v naprosto tichem rezimu. He to rak v poradku?
doplněno 11.04.23 22:03: Pak se to zas "rozjelo". Ted mycka trikrat po sobe zapipala a na displeji blika akorat cislo programu. Asi program skoncil. Jen, co by me jeste zajimalo... Nemela by se po konci programu automaticky otevrit zasuvka pro tablety? Myslel jsem, ze pro kazdy cyklus je treba pouzit novou a kdyz jsem mycku driv pouzoval, myslim, ze to tak bylo...
lmgify

Netuším, co má myčka dělat. Přesný postup kroků je popsán v návodu.

Většina problémů zní jako zaschlý bordel na čidlech nebo přischlé, elektricky otevírané ventily. Nechat proběhnout jeden kompletní cyklus, možná nějaký samočistící mód, jestli myčka něco takového má, a většina problémů zmizí.

jenjdukolem
hodnocení

Samocistici program v nabidce neni, ale naskladal jsem tam znovu ciste nadobi, at nejede naprazdno a spustil program pro bezne spinave nadobi se zaschlymi necistotami. Tu 1kWH navic uz preziju.Jinak jsem taky ale nebyl spokojen s vysledkem umyti, tak jsem procistil trysky ramena (ikdyz podle me nebyly ani nijak spinave), filtr jsem cistil uz pred prvnim mytim. Lestidlo by tam byt melo, jelikoz kontrolka lestidla neblika. Tak ledaze bych nadobi spatne naskladal, ale to jsem se taky snazil dle navodu. Dalsi vec, ze se ani nerozpustila tableta.

hodnocení

0x

"pak se to rozjelo" asi ohřívala vodu

zásuvka na tablety se musí otevřít během cyklu...

doplněno 11.04.23 22:32:

no bodejť, v zásuvce se nerozpustí, ona se má rozpustit ve vodě až se zázuvka otevře

doplněno 11.04.23 23:03:

zásuvku má otvírat programátor,jestli je chyba v něm nebo v zás. boxu vám tu nikdo neřekne.Možná je tam opravdu zaschlá nečistota a stačil by vyčistit -rozhýbat.Jestli nepoužíváte program na předmytí tak stačí tabletu položit někam volně

jenjdukolem
hodnocení

Problem je ten, ze se tableta ani nerozpustila.
jenjdukolem
hodnocení

Aha a jak docilit toho, aby se zasuvka otevrela? Jinak, kontroloval jsem to a tabletx by mely byt rozpustne v teplote 45°C, coz mnou navoleny program byl.
jenjdukolem
hodnocení

Program na predmyti nepouzivam. Muzu zkusit jeste to.

simon
hodnocení

0x

Děje se nám něco podobné, nejde nám spustit myčka, normálně navolím program ale chvíli po zapnutí vyskočí písmeno H a myčka dál nejede, potřebuji pomoc.

sasa*

Vřdyť to čteš ne? Zalomená hadice- přívod vody!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]