Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahové topení v trubičce

Od: ivi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Při pokládce podlahového topení jsem konec drátu prostrčil na wc ,kde jsem udělal asi tři vlnky na nohy.Skrz zeď jsem dal trubičku od vody (hostalen) jako ochranu proti poškození a vše zatáhl lepidlem.Až teď si uvědumuju že do trubičky jsem nic nedal a ten drát tam je volně,jedná se asi o 10-15 cm. Mám se pokusit to vyškrabat a nacpat do trubičky lepidlo nebo něco jinýho.Mám strach že se v tom místě bude přehřívat a nakonec tam praskne.Co stím? prosím poradte

díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arakain77*
hodnocení

2x

To topení je elektrické?Asi bych si dal práci a trubičku našel.Doporučil bych do ní nacpat teflonový tmel.Možná by stačil hodně řídký silikon.Měl by vydržet do 50.stupňů teploty.Myslím si,že by to ale nemělo být na závadu.

ivi®
hodnocení

jaký silikon máte na mysli -jaký druh nebo použití Děkuji

arakain77*

Stavební silikon v kartuši.Stojí asi 80.-150.kč

ivi®
hodnocení

mohu použít -neutrální silikon nebo sanitární silikon,ty mám.Jikak bych koupil stavební

arakain77*

To je úplně jedno.Nic nekupuj a dej tam,co máš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]