Nejste přihlášen/a.
Dobrý den udělal jsem hloupost vím to! A zafixoval plyn na 3 roky při té nejhorší ceně před necelým rokem.Chci se zeptat je nebo existuje nějaká možnost nebo klička se z fixace vyvázat?Nebo prostě je smůla s je potřeba si ty 3 roky vyžrat.A přiště nebýt tak blbej...Děkuju
Petře, Vy se přeci klidně můžete "odstěhovat" od manželky, ta si ale musí udělat smlouvu na sebe, přeci jí nebudete platit plyn.
Pane Milane tohle mi taky napadlo přepis na manželku.Zjistim co je s tim za obštrukce.Ted je otazka zda pri prepisu fixace a smlouva zaniká a nový zákaznik(manzelka ) si uzavirá smlouvu novou.Jinač děkuju
Petře, zkuste trošku logicky uvažovat, ale v jiném případě. Váš soused je zlý na manželku, oznámí to policii, ta to vyšetří a strčí ho do basy. Bude platit plyn? Musí se změnit smlouva s novým uživatelem.
Vedlejší soused se odstěhuje a do bytu přijde někdo jiný. Taky má uzavřenou smlousu s fixací, ale nový soused chce energii od něhoho jiného.
Doporučím Vám, zavolejte si na současného dodavatele, položte mu dotaz, jak je to s ukončením smlouvy, páč se stěhujete jinam.
Logické je, že nebude sankce za stěhování, které ničím nedokládáte.
Nejlevnější je opravdu nechat plyn odpojit!
Následné připojení provede nový dodavatel plynu za pár tisíc - když jsem se díval v lednu, bylo to cca. 2000,-Kč (pokuta cca. 36000,-)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.