Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na stole nový elektrický hoblík od Extolu, nešel do prodeje, vyřazen pro závadu. Rozběhne se, trochu jiskří na uhlících, ale nejde do otáček a po pár vteřinách kouř a smrad z motoru. Rozházel jsem ho, uhlíky v pohodě, komutátor také, vizuálně žádné poškození. Zdá se mi, že je rotor mírně prohnutý do luku a trochu háže, na statoru to vypadá, že v jednom místě se rotor trošku otřel, nepatrné stopy. Motory vůbec neumím, netuším co, jak a čím měřit. Koukněte do křišťálových koulí - je šance, že nový rotor to vyřeší? Vím, že bez měření to je na prd, ptám se na zkušenosti...
Dík všem, jdu do rizika. Objednal jsem rotor, stojí sedm kil, to jde, tak to prostě zkusím. Dám vědět, jak to dopadlo...
Díky všem! Dnes dorazil nový rotor, složil jsem to a mašinka šlape. Jde do výkonu, bez kouřových a světelných efektů a dalších překvápek. Makala asi půl hoďky, počítám, že závada by se už projevila... Starý rotor jsem upnul ma ponku a starou metodou centrování kol křídou zjistil, že fakt je prohnutý do luku, háže jaxviňa.... Měřit zkraty jsem se opět nenaučil...
kouření signalizuje zkrat, buď na statoru,což se zdá pravděpodobné, nebo vada rotoru přerušen, měřit lamelu vedle lamely a cca stejný odpor.Rotoru by odpovídaly dlouhé jiskry uhlíků. Uhlíky proměření vyndat . Statorová vinutí se měří blběprotože mezizávitový zkrat se na doporu skoro nepozná, silnější vinutí.
Ale pokud štrejchá kotva o stator tak to může být důvod..také..ale to se pozná jak jde motor po demontáži hladce, vyosení rotoru můžesignalizovat ivadné ložisko..
blbne mezerník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.