Nejste přihlášen/a.
Zdravim, používám různý druhy brejlí s tlumenim bílýho světla.. takže když někam večer jdu, nosim dvoje brýle
kupoval jsem tam i pouzdra na daný brýle, viz fotka..
Já našel doma, když jsem ještě bydlel u rodičů pouzdro viz fotka, který považuju za ideálnější - s polstrovánim 2/3 fotka.
Rád bych něco takového .. ptám se, čim to vyplnit.. protože brýle jsou obecně menší, než je samotné pouzdro, takže když někam jdu, popř. třeba popoběhnu na metro a podobně, batoh se třese, tim se třese i pouzdro a brejle tam tim pádem tak jako lítaj, čimž vzniká riziko poškození.. rád bych to tam vesměs "napevno", že se nemůžou pohnout...
daný pouzdro jsem bohužel nikde nenašel s danym polstrovánim a nechci to moc balit do látky, poněvadž to pokaždý musim rozbalovat a balit.. takže ta verze s polstrovánim je přirozeně praktičtější.
tak se tak ptám, čim to vyplnit,
nebo jestli neznáte-nemáte danej typ a nemůžete odkázat.
díky.
Takové brýle používám na detekci úniků klimatizace. A teď vidím, že naladí správně u můj mozek. Když se poškrábou, koupím za pár korun další: aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.