Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
marně hledám jakým způsobem se na nádobí označuje, že je vhodné, či nevhodné do mikrovlnné trouby.
Písemných informací jsem našel plno, ale jen všeobecné! Potřebuji vědět jaký symbol či jiné mi na nádobí
vysvětlí zda ho mám či nemám používat v mikrovlnce. Hlavně u různých plastů je to nepřehledné, protože nejsem
odborník tak nerozeznám druhy plastů!
Děkuji za odpovědi .
porcelán každý který nemá celý kroužek-stříbrný a podobně, stačí ho narušit oškrabáním aby nebyl spojený. Plasty kupuju kdekoliv jak píší vhodné do mikrovlnky tak už víc nepátám a zatím vše v pohodě.
Nebylo ale myšleno nádobí na vaření v mikrovlnce? Nebo pouze ohřívání?To z dotazu není dost jasné.
Případně tam může být teplotní označení. Např. - 30 C - + 45 C. Tzn. nádobí vhodné do mrazničky i mikrovlnky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.