Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střešní okna - hliník?

Od: leks odpovědí: 7 změna:
Hledám střešní okna s trojsklem, ideálně s hliníkovým rámem. Můžete mi poradit, značku, zkušenosti?
Momentálně máme Velux dvojsklo, a nejsme spokojeni, okna se pořád rosí, v rozích (pod lakem) dřevo už tmavne, proto bych rád něco jiného než dřevo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Není to o hliníkových oknech: Příbuzný se mi zmiňoval o nějakých plastových rakouských oknech(rakouský výrobce), bohužel nevím značku. Mělo to nějaké dobré vlastnosti ohledně toho plastu(tuším že se nemíchal reciklát). Zkusím později přidat značku oken.

olinl

"recyklát"*hi*

leks
hodnocení

Hliniková nejsou?
Zvážil bych i plast.

hodnocení

0x

Velux. Já je mám v ložnici. Onii to tu prodávali už za komančů ale tenkrát dát 9 000 za okno byl děs. Ty co sem tenkrát koupil byly pštikomorový/dvojsklo. Teď dělaj pětikomorový/trojsklo. Cena je zgruba furt stejná, mrkněte na net. Cena je samozřejmě podle velikosti.

leks
hodnocení

To opravdu je jen Velux? To tam je ted a radeji bych jineho vyrobce

Určitě ne, výrobců je víc. Než jsem tam dal Velux měl jsem tam jiný (značku už si napamatuju) ale vím že propouštěly studenej vdych. Tak jako normální kastlový okna, ty taky propouštěly studenej vzduch. Velux patří mezi TOP a jsou na trhu nejžádanější. Ale ať si každej vybere podle svýho uvážení.

11.04.23 20:16
hodnocení

0x
Roto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]