Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čim zaslepit díru?

Od: bjj odpovědí: 11 změna:
Ahoj potřebuju zaslepit díru 10mm v plechu tlustém tak 1mm. Ideální by pro mě byl klasický trhací nýt ale nenašel jsem že by se takhle velký dělal. K díře se dostanu jenom z jedný strany takže klasický šroub s matkou tam nedostanu. Napadá někoho co použít? Žádný tmely tam patlat nechci. Diky :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sick
hodnocení

0x

Když nechceš tmely, tak existuje spravpáska lepicí :) Když to přetřít barvou, tak to vydrží hodně dlouho. Anebo to můžeš zavařit, prostě bez fotky takovéhle dotazy jsou k smíchu

bjj

Nevím na co bude fotka díry v plechu. O možnosti vaření vím ale to bude až poslední protože neznám nikoho se svářečkou. Díky.

sick

Právě, ty nevíš, a já vím. To je rozdíl mezi námi :)

samozřejmě vedle fotky detailů díly uveď mi fotku celku, aby bylo jasné, o co se vlastně jedná. Mysli si co chceš.

hodnocení

0x
Nalep tam přes otvor vteřinovým lepidlem 1 Kč.

re4zon
hodnocení

0x
Jaky to ma plnit ucel a jak to ma vypadat? Jednoducha vec je vzit kousek plechu a pres to ho navarit, nanytovat, prilepit..
bjj
hodnocení

Jde jen o zaslepení díry.. Vzhledově by pro mě bylo nejlepší aby to bylo čistě jako šroub či nýt ale nevím jak ho tam dát. Díky :)
bjj
hodnocení

Teď jsem googlil tak ideálně něco na styl třeba nýtovací matice jestli existuje něco co člověk udělá i bez kleští.. Kleště na to nemám a přístup je tam naprd

Pokud nevadí, jak to bude vypadat vevnitř, tak nejjednodušší je použít kovovou kotvu/hmoždinku do dutých materiálů. Pokud to má být vodotěsné, tak bych ještě před aplikací celou kotvu i s šroubem natřel epoxidovou pryskyřicí, Mamutem, PU tmelem...

bjj
hodnocení

Stou hmoždinkou je to super nápad. Díky asi to skončí u toho :)

hodnocení

0x
Musí to být kovové? Nestačí plastový špunt?
eshop.beasys.cz/...
bjj
hodnocení

Ideál kov ale v případě nouze asizkusím i toto děkuji:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]