Nejste přihlášen/a.
dobrý den
normálně už pár dnů se snažím dovolat na infolinku čezu, bezvýsledně. Zkusím se zeptat Vás, možna poradíte.
mám smlouvu na neurčito s vypovědní lhutou 3+1měsíc. Chci změnu dodavatele na elektřinu. A přemýšlím o 2 způsobech
1) již v této době si najít nového dodavatele a podepsat smlouvu a začít u nich odebírat od 1.8. (dřív to prostě nejde (3+1)), samozřejmě bych volil smlouvy na neurčito, max 1rok fix
2) podát si výpověď sám, čekat a někdy v červenci si najít na trhu dodavatele s nejlepší momentální červencovou cenou a k nim se upsat (na neurčito, max 1rok fix)
Nevím jestli ta 2. možnost, že si podám výpověd sám, vůbec existuje? jestli to jde? a pak jestli by mě nový dodavatel vzal tzv do pár dnů? A hlavně co jsem se chtěl zeptat operátora, jestli mohu podat výpověď, a pak třeba v té době 3+1 ji vzít zpět (anulovat) a pokračovat v aktuálním tarifu dál? (jakože kdyby se náhodou něco změnilo). Nevíte jde to?
A pak jsem ještě něco slyšel, že když pak mi začne platit nová smlouva od 1.8., že ji lze ve lhůtě 14 dnů vypovědět bez sankcí. A když bych ji vypověděl tak v té kratké době bych si našel nového dodavatele s aktualními ceníky. I toto by se dalo, že?
anebo co by jste mi poradili?
děkuji Vám za vaše cenné rady, pokud víte jak to funguje.
P.S. to samé pak chci udělat u plynu (MND), tam jsem se sice dovolal, ale operátor buď dělal že nerozumí otázce, nebo jsem špatně vysvětloval já, nebo dělal vše proto aby mě udržel a proto mi neporadil.
díky
Ano muzes.
A dokonce budeš i nejefektivnější.
Umím ukončit dodavatele do 10 dnů s to dokonce i i smlouvu závazkem a bez sankce
Ale to většina lidí nedá, obávám se, že tak bys to nechtěl / neuměl a bál se řešit
Ale když se tady přihlásí aspoň 3 další neznalí, tak ti to klidně napíšu, veřejně, není to nic tajnýho, navíc každý dodavatel ti to musí akceptovat i bez aplikace sankce.
Každopádně pokud se jedná o pouhou změnu dodavatele, tak ti nastupující dodavatele jsou zvyklí na to, že si výpověď dělají sami, Protože je 99,9999% odběratelů to NEumí správně ukončovat (K tomu si potřebuješ přečíst jak vyhlášky na EL i plyn, tak energetický zákon, pro základní pochopení, jak tyhle záležitosti vlastně fungují).
myslím si, že to bude něco jako, že mušeš odstoupit od smlouvy do 10 dnů, pokud nesouhlasiš s navýšením ceny nebo se změnou obchodních podmínek. Ale to musí člověk počkat až to nastane Trefil jsem se?
Netrefil.
Jistě, 10 dnů před platností zvýšené ceny stačí poslat email s naskenovaným podpisem s výovědí, to je správně ($11a/4).
Ale teď se budou všude ceny snižovat (průměr spotu za poslední týden je < než 50% vládního stropu), tahle možnost asi nepřipadá v úvahu-anebo ty znáš dodavatele, který ti dnes zvýší cenu? Já ne!
A při prolongaci smlouvy musíš výpověď podat 20 dnů před výročím
Já to umím kdykoliv mě napadne, ukončit do cca 10 dnů. Konzultováno s cca 4 dodavateli a všude bez problémů.
mohl bys mi prosím poradit? mám celkem vysokou cenu u elektřiny a z atkovou bych čekal až do konce čevence. Budu rád když se podělíš. prosím na daciak(zavinač)seznam - pokud nechceš zde
děkuji
tak zkusím ještě jednou. Požádat o ukončení odběrneho místa s demontáži. To býva cca do 10dnů. A pak si na stejné odběrné místo založit novou smlouvu. Teď jsem to trefil? ale tady je bohužel možnost být pár dnů bez elektřiny/plynu.
je to tak?
@sick Bud poradte nebo tady nemlžte.Nebo že poradite jen kdyz se bude ptát vice lidi...co to je jako?Pokud chcete opravdu někomu pomoci ta pomozte ale přestante se vytahovat co všechno umíte do 10 dni...Jinač bych chtěl videt jsk do 10 dni vypovite smlouvu s fixaci bez sankce...dobŕý pohádky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.