Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za betonové lodžie

Od: ye odpovědí: 5 změna:
Mám být v panelovém domě, kde se chystá výměna obyčejných balkonu za předsazené betonové lodžie. Chtěl jsem se zeptat zda je adekvátní cena 250 za jednu lodžií. V ceně bude odstranění balkonů. Zásah do stávajícího zatepleni a následné zapravení po instalaci betonových prefabrikátů.
Jedná se celkem o 56 balkonů.
Předem díky za vaše info, žádné rozpočty jsem na internetu nedohledal abych měl srovnání.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

3x

Takhle rychle asi nedokážu vyčíslit samotné odstranění balkonu, ale pokud chceš něco k porovnání, tak u nás za barákem instalovali tyhle lodžie nově a stálo je to 3 roky zpátky 4,5milionu. Jednalo se bytový dům, cihla, 24 bytových jednotek a žádný balkon tam nebyl. tzn. 187tis na byt. Samotná cena výroby, dopravy a osazení těch prefa balkonů byla 1,8mil. Zbytek byly přidružené práce. V té ceně co jsem ti napsal bylo krom těch venkovních prací i úprava/přesun/zkrácení topení v obýváku a výměna plastového 3dílného okna za balkonové dveře s dvojoknem...asi tak

el
hodnocení

Díky moc, odpověď mi pomohla. Takže 250 000 by mohlo být odpovídající vzhledem k inflaci za poslední 3 roky.
krtek6

mohlo...a pokud to máte domluvený, tak rychle podepsat smlouvu s fixní cenou...co jsem teď řešil prefu na svých zakázkách...tak od 1.4. došlo ke zdražení cementu o 8% takže se budou zase přepisovat ceníky. Může se vám stát, že když to propásnete, že vám nabídka na realizaci zase poskočí nahoru

hodnocení

0x
A ještě se zamyslet, zda chcete celobetonove nebo třeba jen kovové zábradlí, protože celobetonove udělá moc stínu ze všech stran.
krtek6

No to sice udělá, ale zase v některých místech je to třeba požadované soukromí. Kovové zase zabere méně místa, musí se ošetřovat. Betonový prvek zase cenu výrazně prodraží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]