Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
spodní skříňky mám zavěšené, navrtala jsem do zdi lištu a použila ji jako "opěrný" bod - všechny skříňky na ní sedí. Teď mě čekají horní. Jelikož mezi nimi bude ve většině případů mezera, tak tam stejný systém použít nelze (lišta by byla vidět). Budou kousek od stropu - cca 2cm. Nemáte nějaký fígl, jak to udělat, aby byly i ty vrchní rovně? Ikea ke skříňkám prodává závěsné lišty, ale to by byla vzhledem k jejich ceně až ta poslední varianta..
Ten vzniklý miniprostor mezi skříňkami a stropem přijde zadělat/zalištovat strop je cca 253 +-1cm, jak kde
Ta IKEAdská lišta má taky jednu nevýhodu, myslím že mi přes ní nešly protáhnout kablíky pro podsvícení skříněk. Ale pro rychlou montáž skříněk na zeď je to ideální řešení, asi tak 10x rychlejší a přesnější než ostatní metody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.