Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kukačkové hodiny

Od: drachir® odpovědí: 22 změna:

zdravím nemáte náhodou někdo tip kde koupit něco podobného viz obrázek kukačkové hodiny tehda za babku do 1000 kč do zahradního altánu mimo Ali expres děkuji

Kukačkové hodiny

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak přesně ty samé kukačky, co u nás prodává obchod Hekas za 3.679 Kč, na které sem dal odkaz rádce Tomkk, jsem našla na AliExpressu za necelé 4 stovky. fr.aliexpress.com/...

Můžete porovnat sami. A všechny ty další co má ten obchod Hekas dole v nabídce, jsou hodiny z AliExpressu, kolem 4 stovek za jedny Tak takto se u nás lidé nechají šidit. A ty bílé, na které dal také Tomkk odkaz a které už nemají, prodával také překupník z se zbožím z AliExpressu.

fr.aliexpress.com/...

Ovšem ten vás odkaz na alíka je na podvodného prodejce s hodnocením 90 %. Ten vám ty hodiny nepošle, nebo posílá nějakou plastovou náhradu.

hodnocení

zdravím zda to je překupník by mi nevadilo pokud bude z Česka a bude si ůčtovat přiměřenou marži z Ali totiž poslední dobou ani prkotiny nedorazí !

To není pravda, z AliExpressu mi chodí zásilky v pořádku, a bez přestání. A to jak drahé, tak i ty levnější a mám neustále několik zásilek na cestě, jelikož nakupuji i pro své známé a jejich známé. Ale když chcete platit překupníkovi o 3 tisíce víc, je to samozřejmě jenom Vaše věc. :)

Tomkk, je vidět, že se vůbec nevyznáte. Není to v žádném případě podvodník a hodnocení má dobré. A plast to určitě není.

A tady máte jiného prodejce, fr.aliexpress.com/...

Jsou u něj o něco dražší, ale je to pořád jedno a to samé. A nevím jak jste přišel na to, že by zboží obchodník neposlal. Někdy se to ovšem stane, ale v tom případě dostanete peníze zpátky naprosto bez problémů. A v dnešní době je velmi vzácné, že by obchodník zboží neodeslal.

Prodejce s 90 % prostě je podvodník. To neznamená, že nikomu nic nepošle, ale že buď prodává zmetky, nebo s nějakým procentem zákazníků programově vydrbe.
To funguje tak, že ve větším množství prodává něco levného za jeden dolar, řekněme propisky, nebo gumičky do vlasů. Tady nepodvádí a získá kladné body. No a k tomu prodá něco drahèho, kde posílá zmetky, nebo vůbec nic. Tedy když prodá 9 propisek a jedny hodiny, které nepošle, nebo pošle zmetek, má 90 % kladného hodnocení. I u zboží, které nepošle, se jim často méně znalé kupující podaří výmluvami z sliby tak dlouho tahat na nudli, že tito ztratí nárok na vrácení peněz i udělení negativního komentáře.
U slušnějších prodejců ty hodiny stojí minimálně dvojnásobek. Navíc toto kukačky nejsou, kukačka je mrtvá, ani kyvadlo se zřejmě nehýbe.

Bože, co to tady vyprávíte? Nemá smysl se o tom bavit. *ee* Prodejce s 90% kladných hodnocení že je podvodník? Ani jeden tam nemá 100% , je vidět, že tam nenakupujete. Většinou mají dobří obchodníci hodnocení 89%

A jak jste přišel na to, že je kukačka mrtvá? Tady fakt nemá smysll někomu radit. *zed*

Na alíkovi nakupuji od roku 2015 a nakoupil jsem stovky položek celkem za desítky tisíc korun. Asi to podle vás je malá zkušenost, ale i tak mě naučila nenakupovat zboží nad 5 $ od nikoho, kdo má méně jak 97..98 %, pokud tedy nechci hrát nějakou loterii.

Klidně nakupujte od těch s 90 % a s velmi malým počtem prodaných kusů, to je samozřejmě vaše věc, ele netroufl bych si to doporučovat ostatním.

Nevěřím, že nakupuje i v dnešní době. Věřila bych, kdybyste nenapsal to co jsem včera četla. Asi jste tam už něco koupil, ale naposledy to bylo opravdu v těch letech, které tady píšete. To co jste tady včera psal, totiž už mnoho let neplatí. Je mi líto. A jelikož objednávám i pro jiné lidi, tak jsem za posledních pár let kladně, a ke vší spokojenosti vyřídila tisícovky objednávek. A jelikož objednávám bez přestání, tak mám stále aktuální zkušenosti a vím, že dneska by se už žádný obchodník neodvážil praktikovat to,co jste tady popisoval. Hlavně by k tomu neměl ani moc možností, AliExpress systém by mu znemožnil přístup a byl by na "černé listině". Tudíž bez možnosti podnikání a o to žádný z nich nestojí. Takže podvodníků je tam velmi málo. A to, že někteří lidé pořád tvrdí, že se u nich prodávají šunty je kvůli tomu, že oni sami si vyberou toho nejlevnějšího prodejce, nepřečtou si recenze, nepřečtou si detailní popis produktu, a pak se diví a říkají to co Vy.

Nemá smysl pokračovat ve sdílení zkušeností s někým, kdo jako "argument" napíše, že mi nevěří. Přeji hezký den.

A jelikož narážíte na ty mé odkazy, tak tam jsou ty samé "kukačky", na které jste tady dal odkaz Vy, jenom s tím rozdílem, že že ty "Vaše" jsou o 3 000 korun dražší. ;) Nazýváte čínského prodejce podvodníkem jenom proto, že má podle Vás nízké hodnocení, ale je Vám jedno, že ten prodejce, na kterého jste dal odkaz Vy, nemá hodnocení žádné, :-D a ještě ke všemu prodává to samé zboží s nehoráznou přirážkou. *poctar* A pak, jak musíte vědět, když jste tak ostřílený zákazník AliExpressu, tak takový artikl prodává mnohem víc obchodníků a je potřeba čas, abych si vybrala toho, u kterého budu nakupovat. A nezlobte se, včera jsem přeposlala dva první, kteří mi ihned vyskočili, protože nebudu ztrácet čas hledáním, když mne samotnou artikl nezajímá. A navíc byste měl vědět, že i když ten obchodník prodal ty kukačky třeba jenom dvakrát, tak to přece vůbec nic neznamená, jelikož on totiž neprodává pouze ty hodiny, ;) ale v jeho prodejním sortimentu je mnohem, mnohem víc různého zboží, které kupci hodnotí u těch jiných artiklů. A je snadné si najít, jak si každý obchodník vede globálně, i v jiných obchodních transakcích, a podle toho si obchodníka vybrat. A jestli nevíte ani tohle, tak pak už nemá smysl se o něčem bavit.

hodnocení

0x

Schválně jsem to zadala do vyhledávače, a takových hodin vyskočilo nepřeberné množství. Ovšem cena není ta, jakou si představujete. Můžete jich najít hodně i na Bazar.cz, ale jak říkám, nejsou teda do tisícovky. Nechcete AliExpress, ale pouze tam byste nakoupil za cenu, jakou si představujete Vy. U nás počítejte kolem 3 tisíc a víc. Ale máte jich na výběr opravdu velké množství, jak v Číně, tak i u nás. :)

Také mě překvapilo, kolik "kukaček" existuje. Ale pozor! Klasické "kukačky" musí mít 2 funkční závaží (takže musí koukat 4 konce řetízků). Většina těch nabízených má jen 2 konce se závažím (zrovna ty na fotce), nebo dokonce závaží nemají vůbec. Je to kýč (pravděpodobně elektrický), který nemá s "kukačkami" nic moc společného a který bych si nepověsil ani do toho altánu *blee*.

Ty klasické jsou pochopitelně drahé, ale cena elektrických by měla být někde v řádu stokorun.

Ty na fotce budou asi stejně z Číny. Já jsem viděla hodně podobné právě na tom AliExpressu. Jsou na baterie a tyhle co má tazatel asi také. Ty z AliExpressu kukají, pustila jsem si video. :)

hodnocení

zdravím prosím já se neptal co si pověsíte vy a co ne je to na vás ještě jednou se ptám zda náhodou někdo neví kde by se daly sehnat takové elektrické do MÉHO ! altánu děkuji

hodnocení

0x

Tyhle asi kdysi prodávali zde:

Hodiny s kukačkou/...

Nejlevnější nové např:

Kukačky Hekas 261/...

Kukačky Hones 100/...

, ale jinak spíš přes 5000..

Potom aukro a bazoš, ale za funkční chtějí zpravidla přes 2000. Jestli je chcete jen na ozdobu, tak nefunční asi koupíte levněji.

hodnocení

zdravím už jsem doma děkuji moc přesně to bylo z toho obchodu a stály okolo 600 kč díky.Totiž po 6 letém provozu zima léto v altánu svou nešikovností mi spadly takže jsem je chtěl nahradit ale obchod je už nenabízí ještě jednou děkuji

tm
hodnocení

0x
Na chalupě mám ukrajinské sovětské kukacky. Jestli chcete, muzu vyfotit...
hodnocení

děkuji ale fotka by mně jen podráždila momentálně sháním k nim ručičky pokud nějaké dopasuji a opravím stávající budu hledat dál..Do zahradního altánu kukačky za 3000 kč s rizikem odcizení nebo zničení nemíním dávat děkuji.

Ali expres má za 250 kč z kartonu a za 800 ty samé co mám já ale s rizikem že dodají náramkové !

tm
To jsem nejak nepobral. Co by vás podrazdilo? Fotky starych kukacek, které jsem zachránil před vyhozenim do popelnice a nikam bych si je nepovesil, jen je skladuji?

Strojek s motorkem na jednu tužkovku i s ručičkami jsem před časem kupoval na Aliexpressu za 0,83 $. Samotné ručičky by u nás vyšly nejspíš dráž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]