Nejste přihlášen/a.
Scháním plastovou krytinu ve tvaru trapézového plechu.prosvětlovací(průhlednou).
Všude mi to nabízí takovou tu malou vlnu.T18..
Ať hledám jak hledám na goglu.a všude možně.nemůžu najít.větší.potřeboval bych ke starým trap.plech.výška vlny 5cm dodělat cca 12.m2..jestli se taková vůbec vyrábí..když už najdu podle obrázku,tak je to furt ta malá vlnka 18.mm..nebo nevím jak hledat..nevíte někdo nějaký eshop.nebo prodejce..
Už jsem koukal i na různý výrobce.(gutta,laniplast,a podobně).a nikde nic.
Předem děkuji.za odkazi a podobně.
Asi mi nic jiného nezbyde než to koupit. Do řep to mám slabou hodku..
Ono to asi nebude k sehnání,plechy jsou přes 30.let starý servany z néjakého JZD..
A nereznou.
0x
Pokiaľ nechcete vyhodiť peniaze do vzduchu,tak na tento druh krytiny zabudnite. Po dvoch rokoch som to musel zhodiť z altánku,lebo to celé zdegradovalo, popraskalo,pokrútilo a nakoniec to vietor po kusoch vytrhal cez skrutky. Pokiaľ to nebude sklolaminát,tak v dnešnej dobe by som mimo lexanu nič z plastu také nedal na zakrytie. Skúste v ešte pozrieť do Baumaxu alebo OBI, tam si myslím,že niečo vlnovitého akoby sklolaminát majú v roliach v určitých šírkach a dĺžkach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.