Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se dnes v dnešní z našetřených 150 000,- osamostatnit a najít si nějaký pronájem v Praze aspoň do doby než si najdu nějakou lépe placenou práci? Letos budu maturovat a chtěl bych se ihned po zkouškách v létě od rodičů osamostatnit, ale nwm zda to bude nový start do života stačit při dnešních cenách všeho možného.
Děkuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
neasi
2x
Praha je předražená. Proč tam? Já se za studií odstěhoval mimo Prahu a dojížděl jsem. Místo nájmu 15k jsem platil 8k a 7k jsem měl k dobru. Jestli po maturitě pujdes na výšku tak běž na koleje, jestli do práce, tak velké firmy mají sídla na kraji Prahy - ideálně si vyhlidni kde bys chtěl dělat (třeba na Chodově) a hledej pronajem ve vesnicích v okolí s dobrými MHD spoji.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]