Nejste přihlášen/a.
nic.vaše pošta to není.nebo to dejte do ,,balíčku,, a pošlete bývalému majiteli.Otevírat tu poštu byste ale neměla - poštovní tajemství.Jestli to ale byl ,,obyčejný,, dopis,tak nikdo neví jestli tam byl skutečně byl doručen.Doporučený si hold nevyzvedl.
Kdo je na katastru zapsán jako majitel? Cizí poštu nepřebírejte a zrušenou jmenovku nebo jmenovky na schránce snad máte.Ještě se podívejte do databáze kdo všechno je tam hlášen.Jestli je tam někdo navíc tak okamžitě zrušit pobyt i kdyby to byl UA.
Osobně bych ty dopisy s pruhem obeslal přes datovku,že on tady nebydlí.Obeslal ne odeslal - zatím.
Ještě aby ten byt nebyl v nějaké exekuci nebo jako zástava.Když můžou někoho okrást přes telefon o statisíce,tak tohle by byla hračka prodat byt,,desekrát,, a hotovo.
Chyba - byt je můj a tak tam nemá co dělat jiná vizitka.Okamžitě sundat a dát svoji.I zvonek.Ať si ty dopisy dává listonoška kam chce.Moje nejsou-co tam nebude na moje jméno vyhazuji.A hlavně na schránku jiný zámek to snad už máte.Stejně jako bezbečnostní zámek na dveře od bytu.
Jsem tě nahlásil za porušení Zetka,tak to snad smáznou.Jde vyloženě o omyl.Hlavně když si satam omlátí hlavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.