Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doručena pošta

Od: tereza* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, po předchozím majiteli chodila do schránky pošta, kterou ale nájemnice schovávala v bytě a nedala o tom mě, jako nové majitelce vědět. Co teď s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

1x

Dopisy vezměte na nejbližší poštu s tím, že adresát na uvedené adrese nebydlí a jeho nynější adresu neznáte. A že předchozí nájemnice veškerou korespondenci ve vašem bytě celou dobu shromažďovala a nevracela. Poštovní schránku si označte svým jménem a příjmením.

mnd®
hodnocení

0x

nic.vaše pošta to není.nebo to dejte do ,,balíčku,, a pošlete bývalému majiteli.Otevírat tu poštu byste ale neměla - poštovní tajemství.Jestli to ale byl ,,obyčejný,, dopis,tak nikdo neví jestli tam byl skutečně byl doručen.Doporučený si hold nevyzvedl.

tereza*
hodnocení

Dopisu bylo asi třicet…dokonce i tři se zeleným pruhem…většina od společnosti co resi dluhy, advokáti. Bohužel na predchoziho majitele kontakt nemám, ani adresu…bohužel nájemnice delala naschvaly i takoveho druhu ♀. Dekuji za odpoved
mnd®

Kdo je na katastru zapsán jako majitel? Cizí poštu nepřebírejte a zrušenou jmenovku nebo jmenovky na schránce snad máte.Ještě se podívejte do databáze kdo všechno je tam hlášen.Jestli je tam někdo navíc tak okamžitě zrušit pobyt i kdyby to byl UA.

Osobně bych ty dopisy s pruhem obeslal přes datovku,že on tady nebydlí.Obeslal ne odeslal - zatím.

Ještě aby ten byt nebyl v nějaké exekuci nebo jako zástava.Když můžou někoho okrást přes telefon o statisíce,tak tohle by byla hračka prodat byt,,desekrát,, a hotovo.

tereza*
hodnocení

Majitel jsem na katastru já, byt vlastním rok a bez exekuci. Jméno jsem na schránce bohužel nechala, jelikoz jsem na zacatku počítala, ze budou chodit nějaké dopisy, jak to tak bývá při změně adresy a stěhování, tak abych mu je kdyžtak mohla predat. I když jsme byli s nájemnici domluvene, ze schránku bude kontrolovat, tak ji sice vybírala, ale nedala ki o tom vědět.
mnd®

Chyba - byt je můj a tak tam nemá co dělat jiná vizitka.Okamžitě sundat a dát svoji.I zvonek.Ať si ty dopisy dává listonoška kam chce.Moje nejsou-co tam nebude na moje jméno vyhazuji.A hlavně na schránku jiný zámek to snad už máte.Stejně jako bezbečnostní zámek na dveře od bytu.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @inzinyrka z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Nechápu jak tvoje odpověď souvisí s dotazem *zed*

Šlo o omyl. A než jsem to stihl doplnit tak jsi byl rychlejší. Systém poradny mi bohužel neumožňuje takovou blbost smazat.
mnd®

Jsem tě nahlásil za porušení Zetka,tak to snad smáznou.Jde vyloženě o omyl.Hlavně když si satam omlátí hlavu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]