Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel geminox

Od: evkamat93 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsme v pronájmu.věčně máme nízký tlak v kotly.majitel 1x za měsíc dopouští tlak.nic víc s tím nedělá a mě nebaví mu psát furt dokola mohl by mi někdo poradit kde najdu nějaký ten kohoutek na doplnění tlaku? 100%je to tlak. Děkuji za pomoc
Kotel geminox
Kotel geminox #2
Kotel geminox #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Topeni dotlakujete otevrenim dvou ventilu, ktere jsou tesne pod sebou na prave strane kotle. Jsou pod prackovym chromovym ventilem. Otevrete jeden a druhym pomalu dopustite topeni, po natlakovani na pozadovany tlak, oba ventily zase uzavrete.

Kotel geminox #4
evkamat93
hodnocení

S těmi ventili nelze hnout ani o milimetr.

Zkuste otacet s packou doleva, pripadne pouzijte kleste.

hodnocení

0x

Pokud se ztrácí tlak, chtělo by to zjistit ( a odstranit) příčinu

evkamat93
hodnocení

To já bych ráda absolutně mě nebaví každý měsíc řešit to samé ale když na to zavolám opraváře tak si to zaplatím sama. Majitel má na vše čas a hlavně co se má zaplatit to nějak bude lepit ale ne řešit...už jednou jsem tady měla opraváře ten dopustil vodu nebo co a nechala jsem fakturu poslat přímo majiteli a po půl roce jsem se dozvěděla že to pan opravář nemá stále zaplacené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]