Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsme v pronájmu.věčně máme nízký tlak v kotly.majitel 1x za měsíc dopouští tlak.nic víc s tím nedělá a mě nebaví mu psát furt dokola mohl by mi někdo poradit kde najdu nějaký ten kohoutek na doplnění tlaku? 100%je to tlak. Děkuji za pomoc
Topeni dotlakujete otevrenim dvou ventilu, ktere jsou tesne pod sebou na prave strane kotle. Jsou pod prackovym chromovym ventilem. Otevrete jeden a druhym pomalu dopustite topeni, po natlakovani na pozadovany tlak, oba ventily zase uzavrete.
Pokud se ztrácí tlak, chtělo by to zjistit ( a odstranit) příčinu
evkamat93
To já bych ráda absolutně mě nebaví každý měsíc řešit to samé ale když na to zavolám opraváře tak si to zaplatím sama. Majitel má na vše čas a hlavně co se má zaplatit to nějak bude lepit ale ne řešit...už jednou jsem tady měla opraváře ten dopustil vodu nebo co a nechala jsem fakturu poslat přímo majiteli a po půl roce jsem se dozvěděla že to pan opravář nemá stále zaplacené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.