Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledáme malíře pokojů. Žádného v okolí neznáme, hledali jsme tudíž na Seznamu. Našli jsme jich dost, ale až v krajském městě, 30 km daleko. Blíž nic.
Zajímalo by mě, jak vybrat šikovného, pracovitého, nepředraženého. Žádné recenze na jejich práci nejsou. Když jsem se ptala známých, každý buď většinou si maluje sám, případně mu pomohou děti. Také jsme si dříve malovali, dneska už to sami nezvládneme. Takže v okolí mi nikdo neporadil, žádného malíře neznají, malují si sami.
Jak jste sháněli malíře a podle čeho jste si jej vybrali? Nikdy jsem si nemyslela, že to bude tak složité. Děkuji - Jaga.
nesháním , mám pár kamarádů-malířů,ale stejně sám.Ale situace je nejen s malíři špatná, týká se to většiny řemeslníků- zedníci-obkladači je zázrak najít v sezóně volný termín, stejně jako PVT nebo elektro. Takže pkud je ochotný hodinový manžel, nebo někdo z okolí kdo si maluje sám. Přestěhujte se do JH-pomůžu Vám!
Pokud nemáte doporučení na malíře od nikoho známého, nejlepší je dát poptávku na doporučení/zkušenosti do Fb skupiny z Vašeho regionu. Běžně se to tak dělá, pokud lidé shání různé služby a řemeslníky, vždy se najdou lidé z okolí, kteří znají někoho s kým byli spokojeni. Doporučí a příp.předají kontakt.
@makak ale prd velebnosti...neházejte nás všechny do jednoho pytle je nás tam spousta, jen někteří z nás nemají potřebu mít uvedenou všž a v avataru psa nebo kočku.
Nevím, jak ostatní, ale mně se osvědčilo zadat poptávku na epoptávka.cz, ale jsou i jiné stránky, kde zdarma zadáte, co hledáte, odkud jste, co potřebujete, do jaké ceny a do kdy má být práce vyřízená a oni poptávku rozešlou registrovaným řemeslníkům a kdo může, tak se sám ozve. Já takhle postavila kůlnu na chatě, opravila střechu, opravila čerpadlo a upravila okolí chaty. Nejspokojenější jsem byla s kůlnou, postavili ji přesně podle mých požadavků a za cenu, za kterou bych to těžko jinde pořídila. Ale to je na zvážení, jestli do toho chcete jít a risknout to, vždycky je to risk, ale já se spálila jen jednou a to jsem měla řemeslníka doporučeného od známých. Toho jsem nakonec vyhodila a dodělala to sama.
To je dotaz,jak pojďme na hřiby. Tak se domluvte s těmi co si malují sami jestli by vám vymalovali.
Děkuji všem za vaše rady. Nechala jsem dotaz dlouho bez odezvy, kvůli jiným věcem. Nyní mi dala maličkou láskyplnou ťafku pomocí VP jedna z nejlepších rádkyň. Má velkou pravdu, bohužel, chyba byla u mně. Zasloužili jste si díky a ocenění. A já lajdák nic. Tak vám všem děkuji, omlouvám se a boduji...
Našla jsem v okolí několik malířů. Na dva dokonce pochvalu. Ale ti dnešní malíři asi nic nevydrží. Jeden se chystá za 14 dní na operaci kolena. Takže nic. Druhý má prý v čudu záda, nemůže dělat. Není, pravda, už nejmladší, ale když mám na netu nabídku, že maluji, nemohu se pak vymlouvat na záda. Za nemoc nikdo nemůže, ale pokud marodí, měl by nabídku aspoň na čas odstranit.
Mám ještě asi tři, oslovím je dneska. A uvidíme, co z toho bude. Děkuji, ten FB byl dobrý nápad. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.