Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na mytí oken - je bezpečný (oči)?

Od: myckaoken odpovědí: 4 změna:

Dnes jsem myla okna tímto tetadrogerie.cz/... Je tu někdo, kdo umí chemii a mrkne na složení, jestli mi to nemohlo nějak poškodit oči? Když jsem totiž na okna přípravek stříkla, tak mám pocit, že ten aerosol šel do celé místnosti, cítila jsem ho i na noze, takže se určitě musel dostat i do očí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vidělas film Moje tlustá Řecká svatba? Okena je všelék :)

hodnocení

1x
Pokud píšeš tento text, nic se nestalo. Já obláčkem z rozprašovaše dostal už xkrát a poměrně silně.

hodnocení

1x

Tak pokud jste tento dotaz psala sama, tak je evidentní, že ještě vidíte. *smich*

Ale beze srandy - to není žádná žíravina, do očí si to tedy nestříkám, ale není žádný důvod k panice, pokud by to měl být problém, už byste o něm věděla (pálení očí atd)

hodnocení

1x

Pokud jste si do očí nestříkla přímo, nic Vám nehrozí. Hlavní složkou je alkohol, proto je to tak cítit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]