Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rohový lcd držák

Od: kubinec® odpovědí: 4 změna:

prosím o radu,z jakého matroše a jak co nejjednoduššeji vyrobit rohový LCD držák

držák musí být umístěn v rohu místnosti

lcd bude uhlopříčka 96cm a televize by měla být ve výšce cca 160cm

stěny jsou údajně z cihel

možná jsem si "ušil bič" sestřenice mě poprosila, zda bych byl schopen něco takového vyrobit, no a já na to kývl, že prý všechno nechá na mně

máte někdo zkušenost s výrobou držáku na lcd?

děkuji za rady

Rohový lcd držák

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

0x

a co pořídit klasický výklopný a jen ho vyklopit do strany? bylo by to asi rychlejší a možná i hezčí ;) než nějaké samo-domo. jinak se držáky dělají z profilovaného plechu.

Rohový lcd držák #2
hodnocení

no právě to sestřenka nechce tolik peněz zaplatit za držák rohový

arakain77*
hodnocení

0x

Pokud je to černé LCD a obrázek je v půdorysu,udělal bych do rohu polici,na kterou by se LCD postavila.Z lamina a pro zpevnění bych volil dospod poličku.Pověsil bych ji na 4,kuchyňové úchyty přes kvalitní hmoždinky.

raadek*
Jestli ma klasicky drzak, tak staci navarit potrebne uchyty. Ono tech 15kg zase neni tak velka vaha. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]