Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na skvrnu od fixy?

Od: vendas* odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás, nevěděl by někdo jak mám odstranit skvrnu od fixy? Vanish nezabral, zkusila jsem i savo, protože se nachází na bílých riflích, ale taky nic.Moc, moc prosím, poraďte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jaká ta fixa je. Pokud lihová, tak zkus nejdřív lihem nebo peroxidem.

kytka*

No z bílých riflí to půjde špatně ještě je tu tato pomoc Inkoust, fixy, propiska _ vaše děti se zase činily, ale jak to teď dostat dolů. Zkuste položit na skvrnu savý papír, z rubové strany navlhčit technickým nebo čistým lihem. Inkoust se do papíru vpije, jen s ním nesmíte zapomenout posouvat. Na fix stačí nastříkat lak na vlasy. Po čtvrthodince působení vyperte

Prala jste bílým savem na prádlo?

vendas*
hodnocení

Děkuji, vyzkouším. To savo bylo klasické trochu naředěné vodou a jen jsem to dávala vatovou tyčinkou přímo na skvrnu.Snad tam nebude dřív díra než odstraněný flek. No než je vyhodím zkusím co jde.

kytka*

Klasické je špatné -kupte si SAVO na praní v bílomodré lahvi a po čištění to ještě vyperte- dejte do pračky tak necelé 2dcl a vyperte na 40st.

Nikdy nepoužívejte savo ve žluté lahvi na prádlo. Mění se při tom barvy. Je určené na jiné věci než na prádlo. Desinfekci vody , při úklidu a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]