Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás, nevěděl by někdo jak mám odstranit skvrnu od fixy? Vanish nezabral, zkusila jsem i savo, protože se nachází na bílých riflích, ale taky nic.Moc, moc prosím, poraďte.
No z bílých riflí to půjde špatně ještě je tu tato pomoc Inkoust, fixy, propiska _ vaše děti se zase činily, ale jak to teď dostat dolů. Zkuste položit na skvrnu savý papír, z rubové strany navlhčit technickým nebo čistým lihem. Inkoust se do papíru vpije, jen s ním nesmíte zapomenout posouvat. Na fix stačí nastříkat lak na vlasy. Po čtvrthodince působení vyperte
Prala jste bílým savem na prádlo?
Děkuji, vyzkouším. To savo bylo klasické trochu naředěné vodou a jen jsem to dávala vatovou tyčinkou přímo na skvrnu.Snad tam nebude dřív díra než odstraněný flek. No než je vyhodím zkusím co jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.