Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním novou rohožku před domovní dveře, nějaké venkovní rohožky jsem našel zde. Co si o nich myslíte, máte s touto firmou někdo zkušenosti? děkuji
otázka je jedna: ty domovní dveře jsou u rodinného domu nebo v paneláku? vlastně i další: krade se u vás hodně?
tam, kde běhá po zahradě pes, není nová pěkná rohožka moc ohrožená...
kde se potulují bezprizorní, nepřizpůsobiví, věčně žízniví a bez peněz, tam nemá dlouhého trvání...
tam stačí kousek koberce z nějakého zbytku, aby bylo na čem boty otřít.
A taky, jestli na ni nebude pršet. Ta s gumou vespod je bezva, má ji moje vnučka, je krásná, ale je to tak na suchou chodbu. A já mám tu z mořské trávy. Asi nebude mít velikou výdrž tam, kde je velký provoz, ale zase stojí nějakých 30kč.
Ty rohože, přes které smetí propadne a voda proteče, třeba Domino, jsou, myslím, před domovní dveře ideální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.