Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová rohožka před domovní dveře

Od: davidd* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, sháním novou rohožku před domovní dveře, nějaké venkovní rohožky jsem našel zde. Co si o nich myslíte, máte s touto firmou někdo zkušenosti? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

otázka je jedna: ty domovní dveře jsou u rodinného domu nebo v paneláku? vlastně i další: krade se u vás hodně?

tam, kde běhá po zahradě pes, není nová pěkná rohožka moc ohrožená...

kde se potulují bezprizorní, nepřizpůsobiví, věčně žízniví a bez peněz, tam nemá dlouhého trvání...

tam stačí kousek koberce z nějakého zbytku, aby bylo na čem boty otřít.

hodnocení

0x

A taky, jestli na ni nebude pršet. Ta s gumou vespod je bezva, má ji moje vnučka, je krásná, ale je to tak na suchou chodbu. *hej*A já mám tu z mořské trávy. Asi nebude mít velikou výdrž tam, kde je velký provoz, ale zase stojí nějakých 30kč.

doplněno 03.05.10 15:29:

Ty rohože, přes které smetí propadne a voda proteče, třeba Domino, jsou, myslím, před domovní dveře ideální. *hi*

kytka*

U nás je rohožka venku, nekrytá před povětrnostními vlivy, takže máme tu gumovou s otvory ,je praktická.Už jsme měli ledajakou ,ale tato se osvědčila.

doplněno 03.05.10 17:24:

Tak jsem se vrátila do vaší nabídky rohožek a máme Domino*tuc*

jabraka*
hodnocení

0x

Davide.

Z odkazu je uvedena řada rohoží,ale velmi dobře funguje textilní rohož Capri ,před panelákem ji máme na schodišti tři roky nalepenou silikonem a stále je funkční.V zimě zabraňuje důchodcům v pádu.

JABRAKA

rohoze.cz/...

kytka*

jo přesně ta gumová to je Domino

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]