Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita plynu

Od: hakl® odpovědí: 19 změna:

Dnes ráno jsem zapálil plyn na sporáku a nestačil jsem se divit jak hoří oranžovím plamenem.Dobře nám to vláda zařídila

*hej*Jsem zvědaví na jeho výhřevnost*smich*.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

To je tím plynem. Ruský byl jiný a hořel modře. Tento je drahý, takže je víc barevný:):) Vláda to dobře nakoupila, za nejvyšší ceny a v době, kdy byla koruna slabá. Teď ho máme tolik, že ještě s ním budeme topit další zimu, přestože je nyní plyn za cenu jako před válkou.

asd1

To víš, panika dělá divy*smich* Česká klasika zdražilo se tak honem nakoupit co nejvíc *zed* Němčour naopak přestane kupovat a počká až se to zlevní...

Tak nevím *zmateny*, možná mám protekci, ale mně plyn hoří stále krásně modře. Že bych měl extra rouru z ruska?

Kvalita plynu

Jo a takhle to vypadá, když poblíž sporáku zatřepu prachovkou.

Kvalita plynu #2
Tak to já mám neviditelný
Kvalita plynu #3

hodnocení

4x

Oranžový plamen značí nečistotu nebo špatně sedící hořák. Měl byste ho nechat zkontrolovat.

hodnocení

Hořák si kontroluji sám.*smich*

plyn
hodnocení

1x

Já taky a nauč se Česky! Jsem zvědavý... jsme zvědaví- že by překlep?

ply

oranžovím - že by taky překlep

asd1
hodnocení

1x
Sirovodik,mmch ten plyn české normě vyhovuje a výhřevnost je vyšší.
Jediný problém je konstrukce kotlů která není vhodná pro normovany plyn (měděné dily). Je to jako motor kde výrobce udává ba95 ale ten motor na něj jede blbe (zasira se) a potřebuje aspoň 98. To ovšem není chyba paliva ale motoru.
vibe2*

A co měděné plynové potrubí? To snad netrpí?

hodnocení

1x
To nebude plynem, alébrž, jak zde již zaznělo, zanedbanou údržbou. Nechci se vlády ani v nejmenším zastávat, ale za špatnou údržbu opravdu nemůže.
hodnocení

Údržbu mám vpořádku*zed*

hodnocení

0x
Za odebíraný plyn platíte podle jeho výhřevnosti a také je zohledněna vaše nadmořská výška. Ve vyúčtování proto máte odběr v megawatthodinách. Vlada vás nenutí ohřívat na plynovém sporáku.
Kdy jste si naposled nechal od odborné firmy udělat údržbu a revizi plynového zařízení?
hodnocení

Toto všechno znám.:)

hodnocení

0x
Kdy jste nechal udělat revizi Vašeho plynového zařízení?

hodnocení

0x

Zkoušel jste vyvětrat? Oranžově plyn hoří (mimo jiného) třeba zvýšeným obsahem prachu ve vzduchu.

hodnocení

U mě je to hloupost.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]