Nejste přihlášen/a.
Já se bojím, že to za tu práci a finance, nestojí. Budou to vždycky staré krámy. Dřevotříska s dýhou a ještě "vylepšená"? Já za sebe, nikdy! Raději pohledám akce a slevy, kde dovezou a staré odvezou. Než takhle opravované klunkry, pak kovový stojan s ramínky a police a skříňky, na ložní prádlo komodu. Když bych se starala, jak nejlevněji. Na postel bych si přidala. Mluvím za sebe, každý máme jiný vkus, jiné finance a názor. Ale do ložnice chodím spát a návštěvy tam nemají co dělat. Nejsme v Prostřeno.
tak ono jde především o to jak tlustá je ta dyha. Protože s tenkou nic nejde dělat, tlustší se dá zbrousit , pokud tam jsou nějaké polyuretanové laky tak jedině hoblík, ale to se nedá doma dělat...risk je to vždy...
tak jestli změnou barvy myslíte třeba na bílo, tak to jde, podle toho jaký je povrch , ale počítejte s tím, že se to bude odírat a loupat..
Poradil bych si stím selně jako píšu odpověď v jiném odkazu ohledně dveří. Kromě dveří jsem potahoval fólíi tři psací stoly, včetně šuplíků. Fólie lze koupit s různou strukturou i barvou. Více v zmíněném dotazu o dveřích, nebudu to zde opakovat. Ale vypadá to výborně. Jeden stůl je fólie se strukturou dřeva tmavý ořech a dva jsou bílé, také ve struktuře dřeva.
Skřín jsem upravoval, kde nebyl nástřik ničeho na horní straně jsem použil lihové mořidlo a nitrolak. Výsledný efekt při použití stejného odstínu lihového mořidla byl téměř nerozeznatelný. Samozřejmě, výsledný efekt určuje i nitrolak. Jinak jsem taky přebrousil starou stajací lampu a použil taktéž lihové mořidlo a nitrolak...Chce si to nejdřív zkusit na nečisto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.