Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava štukovaného stropu

Od: radapro001* odpovědí: 5 změna:
Ahoj chtěl bych se zeptat zkoušel sem vyštukovat - vše dopadlo jak sem chtěl akurat co se týče napojování ( spojů ) tak vylezla ven napadá vás něco? Jestli třeba vybrousit nebo něco takového. Spojů mám na mysli to že sem si udělal půlku stopu stočil ji a napojil další a ten nápoj je vydět. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pri štukovaní je nutné urobiť celú plochu na jeden záťah. Spoje budú viditeľné. Kým štuk ale vyslovene nezatvrdne, je ho možné rozmočiť nastriekaním vody a pretočením. Mám skúsenosť, že je lepšie tlačiť smerom "čerstý do staršieho", lepšie sa mi to napojilo. Zostane tam ale pomerne dosť voľných zŕn na povrchu, ktoré je potrebné pred maľovaním omiesť / obrúsiť.

radapro001*
hodnocení

Jo no , to sem právě netušil a vždy udělal třeba 30 procent první den , pak dalších 30 procent druhý den atd.
Bohužel to napojování je vydět - kdybych to věděl vezmu si radši na to dovolenou.

Takovím způsobem,to dokáže jenom zručný zedník:-D proto se venkovní fasáda dělá na jeden zátah celá stěnaa není dobré když to rychle zasychá.!

krtek6
hodnocení

3x

jak tu padlo...štuk se musí točit na jeden zátah...viz i poznámka o fasádách...proto se dneska stropy ani neštukují a dává se SDK... opět si prosadím svoji sádrovou stěrku...tam si můžeš matlat po centimetrech a když to pak přejedeš brusnou mřížkou tak neuvidíš nic

radapro001*
Děkuji za odpověď vážím si jich

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na štukování
Otázky na téma oprava štuku
Otázky na téma štukování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]