Dobrý den, máme doma pračku LG F1247ND, poslední dobou máme kaluž čisté vody u přední levé nohy pračky. Zjistil jsem, že voda vytéká v době kdy se napouští voda a teče voda z boku vnějšího krytu po pračce na fotce zelená šipka dolů. Rozebral jsem to a nemohu zjistit, kde může být problém, odkud voda může téct? Neporadil by mi někdo jestli máte zkušenost? Na druhé fotce je nádoba na prášek vyfocená zespodu. Nevidím nikde žádnou prasklinu. Děkuju
Nevim, no - ale je to letitej kus, mohla by mít kusem prášku zanesenou tu část, kde dochází k výplachu, takže výplachová voda (ta co vyplavuje prášky) by se nepředpokládatelně vějířovitě rozprskla o stěnu pračky a došlo tak k nepředvídatelným turbulencím.
Zkusil bych přivřít kohout vody na stěně aťto tak nehrne pod tlakem , ale menší množství když to nebude dělat je to tím prskáním..
vaclavv
To je pro mě moc zajímavý poznatek, kohout od hadice přítokové vody k pračce manželka otevírá úplně, zkusíme ho při dalším praní neotvírat úplně. Napíšu jak to dopadlo.
vaclavv
Kohout jsem hodně přiškrtil a opravdu už to neteče, já doufám, že už to bude vpořádku, toto by mě opravdu nenapadlo. Děkuji opravdu moc
a asi to cáká teké proto že trysky jsou přicpané vodním kamenema netryskají přímo dolů, tak je ptřít teplým octem, několikrát zopakovat cca po 5 minutách...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.