Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, mám v bytě 4x tuto hlavici. Jedna praskla, tak už bych vyměnil všechny za nějaké jednoduché a levné.
Je nějaký označení/rozměr závitu hlavice, nebo jsou všechny stejné?
Po skončení topné sezóny bude na výměnu i jeden ventil, který protéká, ale hlavice bych vyměnit chtěl už teď.
Doporučil byste mi nějaké? Děkuji.
S velkou pravdepodobnosti je to termohlavice Coterm. instarjbc.cz/... Doporucil bych Vam namontovat ventily od jineho vyrobce, napr. Heimeier. Jsou spolehlivejsi, levnejsi a hlavne dostupnejsi. Po topne sezone bych vymenil vse zaraz, ventily i hlavice.
Mám identické-cooterm xxx- a vyřešil jsem to koupí nových (relativně drahé)stejných a jedné obyčejné Pdkaz prodejce: instarjbc.cz/... a obyčejná je zde (stejný prodejce : instarjbc.cz/...
Kamarád topenář mne varoval před redukcemi nebo náhradou, s tím, že by to nemuselo pracovat tak jak má..Nyní mám do foroty 3 starší (pracovali jsme na reko bytu a staré radiátory s tímto se měnili za nové deskové , tak jsem hlavice odebral.U všech původních se mi ulomili ty pacičky pod maticí na těle ventilu. Jinak také jsem se tu na toto ptal.
Odkaz kde jsem se na toto ptal : poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.