Nejste přihlášen/a.
Nevíte kde si nechat v Brně nebo okolí seříznot trámek dle potřeby?
Potřebuji trámek 40x60x3000mm seříznout dle obrázku a to v celé délce 3metrů. Hranol hoblovaný /...
No, tohle dokáže každý truhlář, který má pilu s náklonem kotouče - což je skutečně prakticky každý.
V Brně mám spoustu zákazníků - jem co mě napadá takhle z fleku p. Šanca v Ostopovicích dělá masiv, na zmíněném BVV je za Bránou 5 ADI Interiér. atd. Ovšem napadlo mě jiné řešení - v Bosonohách je velké učiliště, mají výborně vybavenou truhlárnu a tohle bude pro ně sranda. Ptejte se u ing Vítka, to je šéf díllen
zeptal bych se v truhlárně na Výstavišti, myslím že je to vchod 4 nebo 5 ale to tam bude chtít zajít osobně nebo zavolat na BVV ústřednu jstli řeknou telefon...ještě je truhlář u svrateckýho mostu...nebo nakde na Cacovické
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.