Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seříznutí trámku

Od: heterak® odpovědí: 3 změna:

Nevíte kde si nechat v Brně nebo okolí seříznot trámek dle potřeby?
Potřebuji trámek 40x60x3000mm seříznout dle obrázku a to v celé délce 3metrů. Hranol hoblovaný /...

Seříznutí trámku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, tohle dokáže každý truhlář, který má pilu s náklonem kotouče - což je skutečně prakticky každý.

V Brně mám spoustu zákazníků - jem co mě napadá takhle z fleku p. Šanca v Ostopovicích dělá masiv, na zmíněném BVV je za Bránou 5 ADI Interiér. atd. Ovšem napadlo mě jiné řešení - v Bosonohách je velké učiliště, mají výborně vybavenou truhlárnu a tohle bude pro ně sranda. Ptejte se u ing Vítka, to je šéf díllen

hodnocení

0x

Poohlédni se po nějaký truhlárně. Na dobrý pile to je minutová záležitost.

Doma by to šlo sbastlit maflem a pak jemně ohoblovat.

111®
hodnocení

0x

zeptal bych se v truhlárně na Výstavišti, myslím že je to vchod 4 nebo 5 ale to tam bude chtít zajít osobně nebo zavolat na BVV ústřednu jstli řeknou telefon...ještě je truhlář u svrateckýho mostu...nebo nakde na Cacovické

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]